Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 8 april 2013

Jag ska aldrig aldrig mer

Göra en tryckmätning av matstrupen. Fy f*n säger jag bara. Personalen var underbara men undersökningen var hemsk. Nu har jag en slang i näsan som ska sitta kvar tills imorgon. Ingen liten kort slang utan en som är flera meter lång. Jag skojar inte. Alla precis alla stirrade på mig när vi gick från sjukhuset. =( Slangen sitter fast med tejp. Massor av tejp som jag har i hela ansiktet. Jag låg och skakade så mycket i armarna att jag fick ligga och molhålla dom.
I fredags kväll sa L att imorgon vill jag göra maten själv. Två rätter blir det. Har vi glass hemma? När M och jag på lördagen frågade vad hon hade tänkt att laga så vi kunde tina det så ville hon göra spett med korv och kött. Sen ångrade hon sig och ville bara gör andra rätten som skulle vara efterrätt.
Så det blev Taco till mat och L gjorde glass till efterrätt. Mycket gott. =)
Igår till kvällsmat blev det kotletter gjorda i ugnen samtidigt som jag bakade potatis som vi skulle ha till.
Maken fick blommor av sin herrklubb igår. Dom står på vardagsrumsbordet tillsammans med påskriset utan pynt. Kvistarna har fått fullt med gröna blad och blomknoppar så det får vara kvar ett tag till.
Efter att maken släppte av mig hemma åkte han till Citygross för den vanliga månadshandlingen. 976 kronor för mat för 10 dagar och M:s kalasmat.

1 kommentar:

Marika på Odlingspyssel sa...

Usch med slangen. Tur att den inte ska sitta jättelänge.

Jag är nyfiken på vad ni handlar när ni får så låg matkostnad för 10 dagar. Vi handlade mat idag för 7 dagar och kom upp i 800 kr. Då måste vi ändå kompletteringshandla mejeriprodukter innan veckan är slut. Då är ungefär hälften av maten ekologiskt. Jag skulle gärna se er inköpslista om du vill lägga ut den :)