Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 18 april 2013

Experimenterat mera

Tack för erbjudandet om din tårtskärare Åsa. Maken vill ju gärna ha en så jag tar den gärna. =) Jag betalar gärna frakten för den och en liten summa med. Allt för att göra maken glad. En glad make gör mer saker hemma. ;) Kommentera din mailadress så skickar jag min adress till dig. Självklart publicerar jag den inte. =) Jag gillar att pröva saker. Ibland blir det bra, ibland blir det inte fullt så bra och ibland blir det bara skit. Luftfräscharen som jag gjorde fungerar över förväntan bra och inga mer plåtflaskor med luftfräschare kommer nu passera våran dörr. Ullen som jag böt till mig skulle jag prova att göra sulor av. Det fungerade inget vidare. Jag lyckades inte tova till den ordentligt, när jag skulle klippa ut själva sulan hade jag ingen lös sula som mall utan fick använda min stövel. Det slutade med att den ena sulan passar Janne Långben och den andra sulan är full med hål.
Nu har jag experimenterat med eget lim. Jag hade inget att limma just nu så L limmade en fin bild på en toarulle och den fastnade och den sitter kvar. Om limmet funkar på allt vet jag inte förens jag limmat mer olika matrial. Men som papperslim funkar det alltså bra. Jag förvarar den i kylskåpet så jag inte behöver göra nytt lim och kasta det som inte går åt.
L är hemma med vad vi trodde var migrän igår. Hon var hängig, tjurig och inte alls sig själv på hela dagen igår. Även fast huvudvärken försvann framemot eftermiddagen så maken tyckte hon skulle vara hemma idag med. Vilket hon är. Igår såg vi på art attack. Ett program som både hon och jag gillar. Där gjorde dom skyltar för att visa att man skulle komma ihåg vissa saker för att vara miljövänlig. L tyckte vi skulle göra såna så det har vi pysslat med idag. En för att komma ihåg att stänga av vattnet ordentligt som ska sitta i duschen för efter maken har duschat så dropp dropp droppar det. En för att komma ihåg att stänga av tv:n efter sig. L  sätter gärna på tv:n och går sen därifrån. En för att komma ihåg att släcka lamporna. Den ska sitta på L:s rum. Hon tänder men glömmer att släcka. En för att komma ihåg att slänga matavfall i komposten. Det gör alla redan (M kan glömma ibland) och är mer till för gäster som kommer och slänger fel.
Min bytarkompis har varit här med äggleverans. Vi fikade och hade trevligt som vanligt. Sen kom det en och köpte L:s gamla ridsaker för 200 kronor så en lönsam dag. =)
På posten kom det ett vip paket från Tampons for free eller Reddville som dom heter nu. Går att söka på båda namnen. Som medlem där får man en gratis tampongask varje månad. Finns roligare saker att lägga pengar på än mensskydd så helt perfekt. Samarbetspartnern den här månaden är Oriptan som är ett nytt receptfritt läkemedel vid migrän. jag får migrän som ett brev på posten när jag sover dåligt eller stressar mycket. Vanliga alvedon brukar inte fungera då så jag ska helt klart köpa och testa Oriptan. Vi brukar ha Eeze hemma men det är inte alltid den hjälper heller.

Inga kommentarer: