Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 17 april 2013

Stödstrumpor

Jag fick den stora äran att testa ett par stödstrumpor via Vårdväskan.

Det finns massor av olika färger att välja bland. Både enfärgade och mönstrade. L fick välja mina och valde ett par randigt färgglada. Bilden har jag lånat från Vårdväskan.
För att kunna jämföra skillnaden mellan en fot med stödstrumpa och en utan så hade jag hela dagen igår på mig en strumpa av varje. Jag har besvär med svullna och tunga fötter. Det är mest påtagligt när jag jobbar och får springa runt hela kvällarna. När jag kommer hem till någon tar jag av mig skorna och i slutet av kvällen är det problem att få på sig skorna igen på grund av att fötterna svullnat upp.
Resultatet av en fot med stödstrumpa och en fot utan var en stor skillnad som både syntes och kändes. När jag tog av mig strumporna var foten med stödstrumpan mycket mindre än foten utan stödstrumpa. Jag kommer helt klart att använda dom när jag jobbar och när jag ska vara borta och i farten en hel dag. Färgen och mönstret gör mig glad och gör att det är en strumpa som jag kan använda ofta. Jag kommer ihåg i början av min karriär för över 20 år sedan så köpte jobbet in stödstrumpor via apoteket som vi fick prova. Det skrek stödstrumpa lång väg och jag hade inte gärna på mig dom. Dom här var snygga och dom tog bort mina svullna ben. Jag kommer helt klart köpa ett par till som jag kan ha när dom andra är på tvätten.

2 kommentarer:

Linn sa...

Riktigt snygg stödstrumpa!
Roligt att dom finns i snygga färger nuförtiden till skillnad mot dom trista stödstrumpor från förr som skrek sjukvård när man använde dom.

PJAK sa...

Var hittar man dem?? Flyger ju en del och de där skulle jag kunna ha även på möten så jag slipper byta.