Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 7 mars 2013

Idag är ingen vanlig dag

För idag är det L:s födelsedag. =)
Hon blev uppvaktad på sängen av familjen P. S hade beställt saker från HM via mig som L fick. M hade köpt två dvdfilmer och en vågtång. Så nu kan L få sina älskade lockar. Av mig och maken fick hon nästan bara nya saker. Ridbyxorna är köpta begagnat resten är nyköpt. En ljusslinga av rispapper. Hon ska ha den i sitt rum så jag vill inte ha en i hårdplast. En brevlåda i trä. En ryktpåse med diverse tillbehör. Och vinterridvantar. På bilden är bara presenterna från mig och maken.
Köket är pyntat med hemgjorda vimplar. Sydda av stuvbitar jag hade hemma.
Tårtan är lite annorlunda mot vad vi brukar ha. Jag tog i kakao i botten när jag gjorde den. Fyllningen är jordgubbsmousse som jag vann på Baka.se. Oblaten är beställd, bilden är tagen ur en Mullebok.
Alla mammor och pappor och makens syster med familj kom och firade L. Förutom tårtan och kaffe som var efterrätt åt vi kassler, potatisgratäng och potatissallad. Kassler hade jag i frysen, köpt på extrapris. Glömde ta kort innan maten så kortet är taget när vi ätit upp, därav dom halvfulla skålarna. Blev så mycket mat över att vi kan äta det till lunch på lördag. Presenterna var att följa med mormor och morfar till det stora hästvaruhuset på andra sidan stora staden och välja ny ridhjälm och säkerhetsväst. Tingeling dvd (den som ska visas på filmkalaset). Fönsterfärg. Presentkort på 500 kronor på HM. En bok om hästar och en barndeckare. Ridstrumpor och ridvantar. Det märks att L gillar hästar.
Dagen slutade med att vi skypade med S over there.

1 kommentar:

Sandra sa...

Grattis till L! Hoppas att barnkalaset blir lyckat! Sandra