fredag 22 mars 2013

Listoman

Budapestrullen var väldigt väldigt god. Godare än vanligt. M brukar inte gilla den och tog en osthyvelbit igår men tyckte det var så god att han tog en stoooor bit till. =) L brukar inte heller gilla den men tog också två bitar. =) Men som sagt var det var ju jag som fyllde och den som fyller får välja tårta. Jag hade inte 100 gram nötter som det skulle vara utan bara 50 gram. Sen tog jag bara 2,5 dl vispgrädde istället för 5 dl. Kanske därför.
Jag fick en present till sen av M. Han hade köpt ett belgiskt våffeljärn till mig. =) Jag har skrivit det förr och nu skriver jag det igen. Jag gillar listor och skriver listor på det mesta. För att komma ihåg in:ut och sparade pengar brukade jag skriva listor på små lappar som jag gjort av kuvert och papper som är tomma på ena sidan. Men för att spara in smålapparna skriver jag nu ner det direkt i bloggen. Så jag har 3 - 4 inlägg på gång samtidigt som inte syns förens jag väljer att publicera dom. Jag gillar också att spara pengar och miljö om nu någon missat det. En lista på vilka lampor som är led lampor, vilka som är lågenergi och vilka som är vanliga glödlampor har jag haft länge. Målet är att alla ska bytas ut mot led även lågenergilamporna. Vi byter dom inte förens dom har gått sönder därför har vi så många olika sorter.
Idag har jag roat mig med att skriva en toapapperslista. Jag har priskoll på det mesta men inte toapapper. Så jag ska skaffa mig priskoll där med. Det står även vad vi gillar pappret.
Sen har jag gjort en utmaning på WWF. Efter att L var sjuk och smittade mig så har vi tagit bilen till och från skolan varje dag igen. =( Tänk va lätt det är att ramla ner i bilträsket igen. Så om 100 stycken lovar att ta med tygkasse när dom handlar och lovar att inte torktumla resten av året lovar jag att L och jag ska gå till och från skolan fram till sommarlovet. Tryck här om ni vill utmana mig.

1 kommentar:

Unknown sa...

Skulle du kunna lägga upp receptet på budapesten? :)

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...