fredag 15 mars 2013

Äggleverans, semineraiekola och öob

Igår fick jag inte äta på hela dagen. Jag skulle dricka ett glas klar vätska i timmen och dricka laxeringsmedel två gånger. Jag drack mest vatten med varvade med örtte med honung i när jag kände att blodsockret var för lågt. Efter en ganska sömnlös mycket sittande på toa natt så var det dag att åka in till stora stadens sjukhus och endoskopimottagningen. Samma sjuksköterska och samma undersköterska som sist men en ny läkare och en ny undersökning. Koloskopi (tarmröntgen). Jag fick en sjukhusskjorta och en nål i handen. Sen fick jag lite tarmbedövande medel och lite vanligt bedövningsmedel i nålen. Jag var vaken under hela undersökningen och låg och såg insidan på min tarm på en tvskärm. Den var lite svullen på ett ställe annars såg den bra ut. Dom tog 12 biopsiprover som jag får svar på om 6 - 8 veckor. Så idag har jag varit lite seg i kolan och tagit lite tupplurer. Så gott det nu går med en sjuk liten L och ett seminarium som ska vara inne. Minst 4 inlägg/student. Jag har skrivit mina 4 inlägg och några till, men fråga mig inte vad jag skrivit för det kommer jag inte ihåg. =)
Maken var som alltid snäll och ställde upp och var med mig på sjukhuset. Så han tog bilen in till stora staden och jobbet efter att han lämnat av mig. När han slutade jobba åkte han till ÖoB eftersom han ändå hade bilen. Jag fick en kommentar en gång om att deras tvättmedel Spar var billigt och bra och det är det som ska testas nu. 4,5 kilo tvättmedel kostade 49 kronor. Vi har mjukt vatten och det står på kartongen att det då ska räcka till 200 tvättar. Det blir ungefär 25 öre/tvätt. Billigare än mina tvättnötter alltså. Återstår bara att se om det blir rent också. Dom hade billigt hushålls och toapapper så det köpte han också. Toapapper och hushållspapper är jag jättedålig på priset och har inte räknat vad det kostar. Tycker att lågprismärkena inte är så bra så det blir mest Lambi och Serla.
Min bytarkompis var här med fler ägg som betalning för magtränaren.

1 kommentar:

PJAK sa...

Edet är helt klart jämförbart med de två du handvänt så här långt. Sedan att jag tycker bäst om Serla är en annan sak.
Håller en tumme att de hittar vad det är som gör livet jobbigt. (För då brukar man ju kunna göra något åt det.)

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...