onsdag 27 mars 2013

Veckans sålda

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik på detta inlägg som kommer att vara återkommande varje onsdag. Här ska jag redovisa saker som jag sålt för att finansiera andra saker. Jag ska även redovisa vad jag gjort för pengarna. Den här månaden var en låg räkningsmånad så jag valde att betala av hela volvo kortet så nu är det bara en kredit kvar att betala sen är alla dom borta. Den som är kvar är mitt Visa kort. När det är helt betalt ska jag klippa Visa kortet och börja spara till miljö och pengabesparande saker. Eftersom det är första veckan jag har inlägget så kommer jag att redovisa några veckors försäljningar och inte bara den här veckans.

* Sålt L:s urvuxna kläder och kläder som hon inte ville ha i nya storleken för 850 kronor. (L fick 100 kronor sålde för 950 kronor)

* Sålt 2 tröjor, 4 böcker och 1 film på Tradera för 231 kronor.

* Sålt L:s sminkdocka som hon lekt med två gånger för 80 kronor.

Sen löste jag då in checken på 700 kronor men den har jag ju redan handlat för kom jag på så den räknas inte.

Summa: 1161 kronor

Volvokortet betalade jag med våra vanliga räkningspengar så 1500 kronor är betalda på Visa kortet där det nu är 2600 kronor kvar att betala.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...