Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 30 maj 2014

Dags att rita kors i taket

Maken har nu också börjat rensa. =) Det var inte igår. När jag tänker efter har han nog inte gjort det på alla år vi bott här. Inget till loppiset än men en hel del till återvinningen. =) Jag har rensat lite till jag med så lite mer saker blev det i alla fall.
En stor del av dagen har jag ägnat åt att försöka sy stora trädgårdsdynor av två små, gamla trasiga jeans och en madrass som vi hade i extrasängen i husvagnen. Nu ska jag bara försöka få ihop dom två delarna på något vis. Maken som har mer tålamod än jag lovade att han skulle försöka göra det. Det är ingen ko på isen eftersom själva möbeln måste rustas upp innan man kan sitta i den. Ena delen går inte att sitta i alls i nuläget. Men med tanke på att vi fick gruppen gratis av en granne så gör det inget. Nya kostar runt 4000 - 5000 kronor så känns som om vi går vinnande ur det hela ändå.
Av överdelarna på jeansen tänkte jag sy shorts till L. I alla fall två av dom hade så pass hela överdelar att det går att sy shorts av.
Har en idé på en pool som jag ska försöka bygga. Måste fundera och forska lite mer. Vi vill gärna ha en pool istället för den vi gav bort. Den var för stor nu när vi har studsmattan också. Lekstugan ska nog bort (är i valet och kvalet där). Höns kommer jag nog aldrig att få men lekstugan är fin där den står. Om lekstugan är kvar blir poolen väldigt liten och det är där min idé kommer in. Försvinner lekstugan kan vi skaffa större pool men det har vi inte råd med.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk på ev. barnbarn innan du offrar lekstugan. Gunilla