Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 25 maj 2014

Mors dag

Ännu en mors dag med maken på vift. Så en rätt vanlig dag fast med tårta, mycket barnmys och föräldrafika.
L har gett mig extra mycket kramar och sagt jag älskar dig extra många gånger idag. Hennes present till mig var kärlek. =) S och M lurade mig med tårtan och jag var sååå arg på S. Igår åkte vi och handlade och köpte bland annat grädden till tårtan och jag frågade S flera gånger ska jag köpa tårtbotten. Hon hade lovat att göra tårtan. Men S svarade nej det är onödigt jag gör en botten. Igår gick timmarna och S gjorde ingen botten så jag frågade flera gånger ska du inte göra botten snart. Jag blev mer och mer uppstressad av den där sabla botten. Jo snart svarade hon varje gång, sen sa hon jag gör den imorgon. Imorse började hon spela spel med L och jag frågade men tårtbotten då? Det är lugnt jag gör en kladdkaka. Kladdkaka är gott men inte direkt den tårtan som jag trodde jag skulle få.
Vid lunch kom M och hade med sig en köpt tårta.
Presenter fick jag också. Ingen sak och ingen mat och ingen upplevelse och ingen blomma men världens bästa present. Jag är sååå himla stolt över mina barn. På bilden är bara gåvobeviset till barncancerfonden.
100 kronor till barncancerfonden.
100 kronor till WWF för att rädda mamma elefanter och mamma noshörningar.
Planterat 5 träd.
30 mässlingvaccindoser.
110 påsar vätskeersättning.
Presenterna till mammorna var. Saint paula. Den är väldigt fin med krusade rosa blommor. Tyvärr kom jag på det så sent så det är bara ett blad i krukorna än så länge. Sen fick dom varsin chokladprovning. Jag hade velat gå iväg med dom på chokladprovning men det kostade 790 kronor/skalle. Så det fick bli varsin hemmavariant istället. Men nu kan papporna också få vara med på ett hörn.
Dagen till ära hade vi pyntat med hemsydda vimplar. Det är meningen att vi alltid ska pynta med dom vid alla kalas men vi brukar alltid glömma bort dom.
L:s ena öga är lite irriterat. Inte så att det varar men det ser ut ungefär som om hon är allergisk eller något. Fast bara i ena ögat. Kamomillte är gjort så nu baddar jag hennes öga med det. Kamomillte är mycket bättre än köpt salva från apoteket.
Ha en bra dag alla mammor och alla andra med. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj vilka fina presenter, jag förstår att du blev glad. Dina barn har förstått vad som är viktigt för dig :-)
//Ingela