Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 1 maj 2013

Summering månadens köpstopp

Ett väldigt kort inlägg. Mat, hygien, förbrukningsartiklar, presenter, läkemedel och kläder till L får jag köpa. Jag får även köpa sparböcker nu har jag inte köpt några den här månaden men i alla fall. Jag har även köpt en cdskiva med resan på och en bok med resan för barn. Saker till L får jag köpa. Funkar resan så jag blir bra igen så var det också ett nödvändigt köp. Det märker jag först om ett tag så den står inte heller med på listan. Det jag köpt som jag "inte fick köpa" var:

* Ett rosa stetoskop. Någon gång tar ju min sjukskrivning slut. Det brukar vara svårt att hitta stetoskop och blodtrycksmanchetter när man behöver dom så jag tänkte fixa egna. Blodtrycksmanchetten har jag inte råd med just nu. 189 kronor.

* 5 par trosor till mig för 99 kronor.

* En sovt-shirt till mig för 99 kronor.

Summa: 387 kronor.

Uppmärksamma läsare såg att maken hämtade ett paket till mig. Det innehöll presenter till mammorna på morsdag. Jag beställde ihop med min bytarkompis och behövde då bara betala halva frakten.
Kläderna köpte jag innan jag rensade igenom min garderob och märkte att jag hade ett överskott av kläder. Om jag hade rensat först hade jag inte köpt sovt-shirten eftersom jag la massor av urtvättade tröjor som sovplagg.

1 kommentar:

Anonym sa...

räknar du inte bort pizza när du har köpstopp, trodde snabbmat inte ingick i det du får köpa. Sen tänkte jag du borde kunna spara mer om du inte bakade så mycket kakor, om ni höll er till kanske nångång i veckan med fikabröd på kakor. Inte många som har så mycket kakor som du, även om du bakar själv kostar det ju en slant, o sen så spar ni ju på hälsan/vikten om ni inte har så mkt kakor.
mvh Lena