Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 5 maj 2013

Ur askan in i elden

Ingela kommenterade om att man kan använda vetemjöl som torrschampo istället för mixade havregryn. Det ska testas. Tack. =)
Min nya medicin gör att jag mår mycket sämre. =( Jag känner för att spy hela tiden. Har så ont i magen att jag bara vill sitta still på ett ställe och vagga med kroppen. =( Usch och fy. Men det är inget kul att läsa om krämper så slutskrivet om det.
Jag använder sköljmedel när jag tvättar underkläder och handdukar. I och med att jag hängtorkar dom så blir dom så styva och stela annars. I och med att jag vill spara miljö och pengar så har jag nu experimenterat ihop ett eget sköljmedel. Hur jag gjorde kommer när jag har kollat upp om det fungerar som det ska. Prismässigt då? En liter sköljmedel från affären kostar ungefär 7 kronor/liter. Då har jag räknat med den billigaste sköljmedlet. Vi brukar använda Comfort och det kostar 27 kronor/liter. Mitt hemgjorda kostar ungefär 12 kronor/liter. Sen behövs bara halva mängden av mitt hemgjorda så funkar det blir det något billigare än det billigaste sköljmedlet och mycket billigare än Comfort. Lukten fick klart godkänt av alla i familjen P i alla fall. Jag kommer att återanvända samma flaska hela tiden så naturen blir ju glad i alla fall. Även om plånboken kanske inte blir det.
Maken har hämtat hem husvagnen från vinterförvaringen. Nu ska den göras iordning på sen ska den troligtvis säljas. Vi har inte råd att åka på semester i sommar i och med att maken åker till over there och hälsar på /hämtar hem S i 2 veckor. Då är det onödigt att vagnen bara står. Gångerna dom har varit uppe till vagnen i vinter och åkt skidor kan räknas på ena handens ena finger. Maken och M var uppe en gång. Det hade kanske blivit fler om S hade varit hemma.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Känner med dig och för dig! Hade verkligen hoppats att du skulle få må åtminstone lite bättre i magen! Tycker du ska ringa "din" doktor på vårdcentralen i morgon och berätta att du blev sämre av medicinen - så ska det väl ändå inte vara.

När jag läste om er husvagn blev min spontana reaktion -"hyr ut den"! Ni verkar vara en mycket ordentlig familj så husvagnen är säkert superfräsch och då kan man få RIKTIGT bra betalt vid uthyrning.

Gunny

Ensamma mamman sa...

Vad spännande med sköljmedlet! Skriv gärna mer om det. Och det där med torrschampo blev jag nyfiken på...

Anonym sa...

Hoppas du blir nöjd med vetemjöls-torrschampot :-)

Och hoppas du mår bättre snart!

//Ingela