Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 17 maj 2013

Byte blev träningspass

Vi har en hallonhäck istället för staket på baksidan av huset. Den sprider sig som ogräs. Hela baksidan är full med små hallonskott. Inne hos grannen var det också hallonskott såg jag. Vad han tycker om det struntar jag i. Han har målat våran blåa grund grå. Så nu har våran grund olika färg beroende vilken sida man tittar på. Han "klagade" på våran blåa färg redan när vi målade. =( Hur som. Maken brukar klippa hallonskotten i gräsmattan när han klipper gräset. Jag tyckte att man kan använda dom när dom ändå sitter där. Så jag har bytt bort en hel del av dom idag.
Jag fick 3 tunikor. En till mig, en till S och en till L. Sen fick jag ett träningspass också. Både hon som skulle ha dom och jag grävde i över 1 timme.
Tre byten till är också avklarade idag. Ett av maken direkt efter jobbet. Några av mina gamla kläder mot porslin. Jag ska pyssla igen. =)
Två stycken efter svärfars kalas. Ett spel som jag fick gratis en gång. Kommer inte ihåg varför. Mot 1,5 liter läsk till den hemliga grejen. Ett uppblåsbart fotbollsmål som jag fick från Lambikoder och 2 idband till barn som maken köpt en gång mot 1 påse äpplen och 1 paket kinderägg till L.
Svärfar fick en låda full med ost, korvar och rökt fisk. Han fick också 2 hembakade bröd. Svärmor bjöd på ramslökssoppa och L tyckte det var jättegott och åt 4 portioner. Efter det var det kallskuret, ost och kex och tårta. Vi ska få ramslök av svärmor för det sa L att vi skulle ha.
Jag kom på att L och jag ska ju faktiskt redan på en minisemester. När maken och S kommer hem landar planet kvart över 7 på morgonen. För att slippa åka hemifrån mitt i natten för att hämta dom och vara trafikfarlig har jag bokat hotellrum. En natt i en lyxsvit. =) Kostade bara 200 kronor mer än vanliga rummet. 15 minuter från Arlanda och en bit från city så vi åker nog inte in till city. Vi kommer inte upp förens på eftermiddagen så vi hinner inte göra så mycket men det fanns pool på hotellet. Det är bara en dag mellan Gröna Lund och våran hotellövernattning. Vilket gör att jag får köra bil till Stockholm två gånger på tre dagar. Det lutar åt att vi ska åka till Liseberg alla fyra istället. När L var liten åkte vi dit i maj varje år. Vi slutade det året som L fick vinterkräksjukan i bilen. Hon spydde ner hela bilen så vi vände i Skara. Tur var väl det för på natten sen insjuknade jag och S. Dagen efter maken och kvällen efter M. Vid vinterkräksjuka känner man bara nu måste jag spy sen spyr man där man står. Man hinner inte springa någonstans. Om vi hade fått det i husvagnen hade det inte varit så roligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du och L kommer säkert få jättemysigt :-) Mina barn älskar att bo på hotell, då har vi bara bott på ett högst ordinärt hotell men alltid hyrt rum med bubbelbadkar. De tycker det är så lyxigt!
//Ingela