Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 26 maj 2013

Mors dag

Med maken och S i USA tänkte jag inte fira mors dag i år. Men min lilla mamma ville bli firade så det fick bli tårtkalas.
Med köpt tårta. =) M köpte den igår. väldigt väldigt god.
Presenterna till mammorna (jag köpte till svärmor med och bjöd henne också. I och för sig inte skillnad mot om maken är hemma eller inte. Det är alltid jag som får köpa alla presenter och julklappar) var flytande galltvål sen blev jag inspirerad av L:s vätskeersättning till mig så jag köpte 100 var till mammorna också. Att ges till barn som behöver dom. Både vätskeersättningen och galltvålen blev väldigt uppskattat. Jag hade lite onda aningar innan eftersom papporna fick biljetter till whiskeymässan som farsdags present.
Presenterna till mig var: rosor och choklad (inte med på bild) som blombudet kom med i fredags från S. En mjukglassmaskin från M. 100 påsar vätskeersättning från L. Sen hade jag fixat två presenter från L via maken. Han visste inte om det. En muffinsmaskin och en munkmaskin. Men L ville som sagt var inte att jag skulle få presenter som jag köpte själv och ville ge något eget. Sen att jag fick betala vätskeersättningen också det tänkte inte gullungen på. Nu känner jag mig väldigt materialistiskt. S sa häromdagen att hennes kompisar brukar säga att vi har så mycket apparater här och det stämmer nog när jag tänker efter. Men det har jag efter min käre far som älskar elektriska apparater.
En apparat som vi inte har är en gräsklippare. Våran motorgräsklippare som vi fick ärva av mamma och pappa som är 40 år har säkerhetsanordningen gått sönder på så vi får inte använda den för maken. Våran handgräsklippare som är säkert 45 år är bladen inte så jättebra på så man böjer mest gräset när man kör med den. Så vi har ingen gräsklippare. Sol och regn om vartannat gör att gräset är väldigt långt. Något som mammorna och papporna påpekade. Mamma sa att vi kunde hämta deras gräsklippare men det vet jag inte om jag är så sugen på. I och för sig kan jag ju dra den och behöver inte lyfta den men den är ju rätt tung och jag har redan ont i magen precis hela tiden. =( M var absolut inte sugen på det så han tyckte gräset skulle få växa tills maken kom hem och åkte och köpte en ny gräsklippare. Vi skulle få låna grannens också men deras är elektriskt med sladd och då kör jag säkert av sladden. Pappa tyckte vi skulle släppa ut Skutt så han fick beta av gräset men det ville inte L.
Kör med en favorit i repris. Grattis alla mammor på eran dag.

Inga kommentarer: