Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 15 maj 2013

Loppi blogbag

Jag blev utvald av Loppi att få en blogbag som jag skulle testa och sen skiva vad jag tyckte via bloggen. Sista dagen var idag och mitt paket kom efter lite strul på vägen först igår. Men bättre sent än aldrig.
Det som jag skulle testa var:
MILDA receptbok och receptapp för säsongens bästa bakning.
BARNÄNGEN ny duschserie Shower + Lotion - för dig som har ont om tid eller ofta glömmer bort att smörja in dig efter duschen.
ARLA Apetina® Creamy Block - mjuk variant av ost  som ingrediens i sallader, såser och röror.
COOP grillsåser.  COOP BBQ Hickory och COOP BBQ Chipotle.
NICKE NYFIKEN-kit från STENA LINE - underhållning för alla sommarens resor.

Nicke nyfiken kitet från Stena Line tog L och gjorde allt pysslet igår. Idag har vi spelat memoryet som var med flera gånger. Ett litet paket med bra underhållning för barn en kortare resa så som en kryssning med Stena Line oftast är. Nu är L lite större men hon gillar fortfarande Nicke Nyfiken.

Coop:s grillsåser smakade gott både två. BBQ Hickory var den som familjen gillade bäst och om jag hade haft en Coop affär i närheten så skulle jag helt klart ha köpt den igen. Den var dock inte så god att jag åker till en Coop affär bara för att köpa den. 

Barnängen duschtvål luktade gott och det märktes att det var en duschcreme och lotion i ett. Jag blev inte alls lika torr som jag brukar bli efter duschen. 

Mildas receptbok innehöll massor av smarriga recept men jag har inte hunnit baka något än. Men jag kommer att göra det för det var mycket i den som såg frestande ut. Appen har jag inte testat. Min mobil är för gammal så det funkar inte med appar i den.

Det som vi gillade bäst och helt klart kommer att köpa flera gånger var Arla apetina creamy block. Den var jättegod. Lite salt i smaken men det förhöjde bara det goda. I och med att den låg i ett tetrapack istället för den vanliga plasten var den lätt att få ur förpackningen. Miljömuppen i mig gillade också förpackningen. Kartonger är bättre än plast. 

3 kommentarer:

Unknown sa...

Behöver du en nya fin mössa eller solhatt till dig eller ditt barn? Eller kankse en söt snutte eller en "Dregglis"? Eller varför inte ett fint sadelskydd att sätta på cykeln? :)
Då har jag tävlingen för dig:
http://www.domkallarmighannes.com/2013/05/tavling-i-samarbete-med-design-by.html#.UZJkmMqBa04

Om du inte gillar sådana här komentarer så ber om ursäkt och hoppas du får en fin dag:) kram

Anonym sa...

Hej läste att du gjort hårsnoddar av resåren av avlagda strumpor..påhittigt men allvarligt vad kostar hårsnoddar till din fina dotter... inte mycket...

Pia

Anonym sa...

Du Pia som kommenterat om hårsnoddar: varför skulle man inte kunna göra ngt påhittigt, som du själv skriver, istället för att köpa? Är dottern mindre fin då? Man kan ändå aldrig köpa så mkt saker som barnen är "värda", det finns inte tillräckligt mkt pengar i världen för det...
//Ingela