Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 11 mars 2009

Godis dags

Jag anmälde mig till att få nyhetsbrev hos Malaco Truly. I senaste nyhetsbrevet fick jag frågan om jag ville provsmaka deras nya godis. Självklart ville jag det. Påsarna kom idag. Jag trodde att det bara skulle vara några få provbitar men det var två vanliga påsar som man köper i affären.
Truly salty har jag redan provsmakat och den fick klart godkänt. När jag köper godis köper jag alltid (nästan) en påse Malaco Truly antingen Truly Juicy ellerTruly Black. Sen köper jag oftast en påse Ekorrens ekologiska smågodis också.

Truly påsarna delar gärna resten av familjen med mig men Ekorren brukar jag få ha för mig själv. Den är för sur enligt resten av familjen.

L mår mycket bättre och är nästan som vanligt igen. Hon snorar och hostar fortfarande så hon fick vara hemma från dagis idag med. För att hon skulle få en mjukstart så fick hon gå till kyrkråttorna ikväll. Där hade dom pratat om katter. Förra gången handlade det om grisar och då hade dom fått måla varsin spargris som fick följa med hem idag.

M fick feber och ont i huvudet igår kväll. Han som är tablettmotståndare bad till och med om att få Alvedon. Idag var han hemma från skolan och har mest legat och sovit hela dagen. Vad det än var som L hade så verkar det som om det har spridit sig nu. Jag har haft ont i halsen hela dagen. M och jag har pimplat kanelte. Bra mot halsont och förkylningar.

Smakar dessutom jättegott med lite socker i.

Jag fick en kommentar av Snålmamman om att jag skulle kolla Per Pennings blogg om billiga barnresor. Vilket jag gjorde. Jag anmälde mig till barnsemester och ska få deras barnsemesterkort. Man får då rabatter på olika semestermål i Sverige. Bland annat Astrid Lindgrens värld. Kortet är gratis i år. Men om man tjänar in det så kan det vara värt att betala 199 kronor som det kostar från och med nästa år.

1 kommentar:

stefanbergmark.se sa...

Hej!

Just nu, inför sommaren, diskuterar vi det här med semester med barn på Babyvärlden.se. Särskilt vad man kan göra om man inte har så mycket pengar. Gå gärna in och kommentera och länka till era bloggar:

http://www.babyvarlden.se/Nyhetsartiklar/MinStory-Sommar-med-barn-men-utan-pengar/

Mvh
Stefan Bergmark