Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 1 mars 2009

Djurvård

Det är en katt som springer lös häromkring. Det är ingen som vill veta av den. Den är rädd för människor verkar det och blir bara smalare och magrare för varje gång jag ser den. Idag när jag och S kom ut och skulle åka till återvinningen så var det något som skrek i högan sky. Det var katten som satt uppe på en av grannarnas tak och inte kom ner. Vad göra? Som vanligt när saker händer är maken inte hemma. Som vanligt när något händer och maken inte är hemma går jag in till grannen. Dom har bott här sedan jag var liten. Dom visste inte heller vad vi skulle göra. Taket där katten satt var inte hemma. Sen plötsligt försvann han/hon. S och jag åkte iväg men tog en omväg förbi huset på andra sidan. Där satt katten på kanten och vinglade innan den hoppade ner. Så det löste sig av sig självt. Sen att katten tydligen är utslängd och utsvulten är en annan femma.

Den ser ut ungefär som på bilden fast äldre och mörkare. Den har lurvig päls så det är troligvis en blandning av norsk skogskatt eller något liknande. Jag tror att det kan vara en före detta grannes katt. Dom flyttade härifrån för över 1 år sedan. Dom hade en katt som dom inte ville ha kvar så dom slängde ut den så fort den gick in i huset.

Jag är inte så bra djurvårdare heller ibland. Vi har två marsvin. Ett är brunt med svarta klor och ett är vitt med vita klor. När man klipper klorna på marsvin ska man klippa över pulpan annars börjar det att blöda. På svarta klor ser man inte pulpan utan får gissa. Men den som jag alltid klipper i pulpan är det vita marsvinet. Så också idag. Jag försöker verkligen att klippa rätt men dom sprattlar och då är det inte så lätt.Det fick bli ett förband idag med.

Jag fick yoga boken igår och jag har längtat efter att börja yoga. Efter att ha läst och hört om alla fördelarna så såg jag en ny hemmamamma för min inre syn. Men det blev inte riktigt så. Det är svårt att både läsa i boken och göra övningen samtidigt. Jag skulle behöva en yoga dvd. Mitt stadsbibliotek har inga yoga dvd:er att låna ut. Yoga online som Anki skrev om har jag länkat till men fortfarande inte fått någon dvd så jag vet inte om dom har slutat med det erbjudandet. Eller om jag inte gjorde rätt för att fåd en. Efter att vi installerade eco button har vi inget ljud på datorn så det fungerar inte att ladda ner deras yoga timme heller. Jag kan tyvärr inte läsa på läpparna! återstår alltså att köpa en men det vill jag inte heller. Det måste finnas ett annat sätt. Jag provar med att länka till dom igen få jag se om det går bättre denna gång.FREE DVDS Yoga Online


Visit the Yoga.org.nz Online yoga website
heaps of cool yoga stuff including a free downloadable Videos and DVDs.

Inga kommentarer: