Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 10 mars 2009

Efterlysning

När M och S var små var vi till Astrid Lindgrens värld två gånger. Andra gången vi var där fick vi gratis inträde för att vi bosparade i HSB. Vi vill gärna åka dit med L men problemet är att det blir svindyrt. M och S går inte som barn längre. Enligt Astrid Lindgrens värld är man bara barn upp till 12 år sen får man betala som vuxen. Alltså kan vi inte köpa familjebiljett utan måste köpa 4 vuxenbiljetter + 1 barnbiljett = 785 kronor. Om vi inte lämnar M och S hemma men det känns inte så bra. När jag prenumerade på Föräldrar och Barn när L var nyfödd så fick man gratis inträde till Skansen en dag. Vet någon om det finns någon förening eller liknande som man kan bli medlem i och få gratis inträde till Astrid Lindgrens värld? Tips tack!

Även andra semestermål med gratis inträde skulle vara bra.

Chefen har fortfarande inte svarat. Varken på mitt mail eller mitt telefonsamtal. Jag känner för att strunta i att ringa eller maila och säga att jag inte kommer imorgon heller. Men den som blir lidande för det är ju inte chefen utan den jag skulle ha jobbat med.

M fick ett paket idag igen. Man vet precis när det är "någonsomvillskojaochbeställersakeriM:snamn" för då står vårat nummer som nummer 13 istället för 19 som vi bor på. Alltså fick jag ringa idag igen och förklara att M inte har beställt böckerna. Jag förklarade återigen att vi har fått massor av saker och frågade om man kunde göra något för att få stopp på det hela. Hon tyckte att vi skulle polisanmäla och skulle skicka ip-adressen till någon. Dom andra fakturorna har jag eldat med i öppna spisen så anmälan kan inte gälla dom med. Om vi får fler saker efter denna så ska jag be att få ip-adressen igen och gå vidare efter det. Böckerna idag var från en erotisk bokklubb. En sexnovell och en bok om 52 sexställningar.


M blev verkligen upprörd idag. Det har han inte blivit förut men det här är tredje paketet så det är faktiskt inte skojigt längre. I och för sig har det aldrig varit skojigt.

L och jag tog en snabbis till biblioteket. Böckerna vi lånade sist gick ut idag. Det blev 5 nya böcker till L.


Kalle har ont i örat, När lammen skulle klippas, Ingrid har plåster, Var är bus Alfons och Bu och Bä på sjön.

Jag brukar slänga ut gammalt bröd till fåglarna varje morgon. Det brukar ta slut rätt så fort. men inte på det viset det var tänkt kanske!

Katten som stryker omkring här och verkar ha blivit utslängd äter upp brödet. Stackarn!
Vi ska återbruka igen har vi tänkt. L fick en ballong av S när hon gick på en marken i januari Det var en heliumballong och M, S, L och jag hade väldigt kul med det sista av heliumet häromdagen. Nu är ballongen platt och vi ska göra en drake av den har vi tänkt. S gick på en teknikkurs för tjejer för flera år sedan. Sista dagen skulle dom ha med sig en förälder och maken var med. Dom gjorde då drakar av gamla plastpåsar så dom är ansvariga drakbyggare. Återkommer med bild.
Jag har mailat yoga.org igen för att försöka få en gratis yoga dvd. Jag skrev aldrig min adress i förra mailet eftersom man bara skulle skriva e-postadressen så idag skrev jag med adressen och hoppas på bättre tur. Jag länkar idag med för säkerhets skull.
FREE DVDS Yoga Online


Visit the Yoga.org.nz Online yoga website
heaps of cool yoga stuff including a free downloadable Videos and DVDs.

1 kommentar:

snålmamman sa...

Kolla på per penning sidan han har lämnat en adress till någon sida där man får ett kort med olika rabatter på aktiviteter. Per penning har en ekonomiblogg som jag brukar läsa, en del tänkvärda saker.
Lycka till