Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 21 mars 2009

Trevlig dag

Vaknade efter 7 imorse och ville gå upp. Var dock tvungen att ligga kvar i sängen tills klockan var nästan halv 10. Anledningen - jag fyller år idag och familjen skulle sjunga på sängen. Jag fick presenter också. Jag som inte hade önskat mig någonting (nästan). Av S fick jag fotvårdsprodukter. Jag har redan invigt dom. Mina hälar är som sandpapper så när jag drar av mig strumporna raspar det. Nu ska jag få bebisfötter är det tänkt.Av M fick jag sushi. När alla har frågat vad önskar du dig har jag svarat vet inte. Men när M frågade häromdagen var jag sugen på sushi. "Riktig" sushi. Jag har aldrig ätit köpt sushi utan bara min hemgjorda. Jag ska njuta av den till myset ikväll. Det är ingen annan som delar min förtjusning för sushi så jag får ha bitarna för mig själv.Av maken fick jag en köksvåg. Jag önskade mig en som jag sett i en tidning, det stod att den fanns på Clas Ohlson. Vilket den inte gjorde. Maken har sprungit stan runt för att hitta vågen.
Församlingen har kulturvecka med start idag. Alla kyrkisbarnen har målat teckningar som det var konstutställning med i kyrkan idag.

L:s grupp hade målat självporträtt i naturlig storlek. Teckningarna var utspridda i hela kyrkan. L:s grupp hängde på balkongen till orgeln.Det fanns även stationer för dom andra sinnena. Synen var teckningarna. Lukten var kryddor. Känseln var runda lena stenar. Hörseln var vargyl och smaken var gelehallon. Efter utställningen var det fika i församlingshemmet med kaffe och världens största sockerkringlor. Sen kom Pettson och spelade och sjöng för alla barnen. Och dom vuxna med. Findus kunde tyvärr inte vara med, han var hemma och lärde hönsen dansa tango.

När vi kom hem hade M gjort en present till.

Skagentoast att ha till förrätt.Skaldjurshatarna i familjen fick köttbullstoast. Till kvällsmat blev det hemgjord kebab. Det går att göra kebabsmet i mixern om man tar lite färs i taget. Till det åt vi pommes, men vi hade inte så mycket pommes kvar så det blev pommes/potatisklyftor.S hade gjort biskvier medans vi var borta. Idag tog hon ingen kakao i smörsmeten utan mera vaniljsocker. Det blev lika gott som med kakao. S ville också ge mig en present till så hon ska göra manikyr på mig nu. Sämre kan man ha det!

Inga kommentarer: