Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 6 mars 2009

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

L är fortfarande sjuk. Hon dricker förhållandevis bra, men vägrar att äta. Hon har "'ärvt" det efter M som också trodde att när man är sjuk, spelar ingen roll vad för sjuk, så kan man inte äta. Om någon försöker få en att äta så spyr man. Det är en konstig sjuka L fått. Samtidigt som det är en väldigt vanlig förkylning. På nätterna har hon feber som är så hög att hon ångar. På dagarna - ingen feber. Näsan rinner som en kran och hosta hosta hosta. Hela tiden dygnet runt ungefär var 30:e sekund. Så mycket sova blir det inte av. Stackars maken och S ska vara uppe hela natten. S skola ska spela nattinnebandy och maken som är nattvandrare ska vara med och "vandra". Det är stackars eftersom dom inte heller har sovit något inatt men gått upp 6.00 respektive 7.00. Att då vara vaken till kanske 7.00 imorgon beroende på hur bra man spelar är ingen hit.
L fyller år imorgon och det var tänkt att det skulle vara kalas i dagarna två men det återstår att se. Hon är som en urvriden trasa. Stackars lilla L. Först örininflammation på julafton och sen en superduper förkylning när hon fyller år. Jag har i alla fall slagit in hennes presenter idag. Hon ska få en till men den ska hon få följa med och välja imorgon var det tänkt. Vad gör man om man har litet förråd av presentpapper och stort förråd av gamla serietidningar?

Slår in presenterna i serietidningar såklart!

Köksluckan är lagad. Maken köpte en ny hatt. Det räcker med det fettiga dammet utanpå skåpen jag vill inte ha det inne i skåpen med.

Vattenfall skulle göra om sitt betalningssystem så vissa kunder fick dubbla räkningar. Men skulle då inte få någon räkning nästa månad. Det bådar ju gott tills nästa månad. Banken var väldigt förstående och vi slapp betala ränta och straffavgift.

Inga kommentarer: