Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 7 mars 2009

Hurra hurra hurra

Tänk att det är 6 år sedan lilla L såg världens ljus. Natten var skaplig, bara hostatttacker med jämna mellanrum. Däremellan sov vi gott. Mat har slunkit ner lite grann så vi körde med kalas ändå. Presenterna var många. Några på morgonen när bara jag grattade och sjöng eftersom alla andra sov. Sen tog jag och S med L till stan för att köpa en present till som L själv skulle få välja själv. L trodde att vi skulle åka till en leksaksaffär och hon skulle få välja vad hon ville i hela affären. men det var det inte. Vi åkte till en djuraffär. Där hon fick välja en kanin. En livs levande kanin. Det blev en dvärgvädurs tjej som numera heter Lilla Skutt.

Klockan 3 kom alla gästerna och kalasade på kakor och tårta. L åt två bitar tårta. Jag har gjort den själv men det är lite fusk. Prinsessorna är en oblat som man köper färdig och bara lägger på tårtan. Efter prat och lek från L så ville L se en film som hon fick i present. Aloha Scooby Doo.

Farmor och farfar gav upp och åkte hem då men morfar tyckte filmen var så bra att han ville se klart den innan han och mormor åkte hem. Innan filmen var slut började det bli dags att äta kvällsmat så mormor bjöd på pizza.

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS! Då har vi samma födelsedag och samma smak också, jag har med den scooby-doo filmen :) Fast jag är ju 29 år äldre :)
Håller helt med dig om att lämna syskon på dagis och vara hemma med bebisen!