Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 13 juni 2013

Naturalbox

Jag som gillar miljö och kallas miljömupp av barnen gillar ekologiskt miljövänligt godis, snacks och hudvårdsproukter/smink. Men jag tycker det är svårt att hitta gott ekologiskt godis eller snacks i vanliga mataffären. Vi har en specialaffär för ekologiska, rättvisa och miljövänliga produkter men den affär handlar jag nästan aldrig i. Den ligger på fel sida av stora staden. Smink och hudvårdspodukter är ännu värre, det beställer jag alltid från nätet men känner att jag går vilse i djungeln av alla produkter och vet inte vilken jag ska välja. När jag hittade Naturalbox.se blev jag jätteglad och positivt överraskad. Där får man en box en gång i månaden som är full med nyttiga naturliga snacks, vitaminer, ekologisk skönhet och prover i en och samma box. Boxen innehåller 8 full size produkter och prova på nyheter. Juli boxen till exempel innehåller en påse incabär, ekologisk deoderant, 2 stycken kokosvatten, 2 stycken raw bite snacks och 2 stycken Hurraw lip balm. Förutom prover på nyheter inom ekologisk hudvård. Hurraw lip balm har jag med körsbärssmak, smakar jättegott och läpparna blir lena och mjuka av den.

Bilden har jag lånat från Naturalbox.se. En box kostar 149 - 199 kronor men innehållet är värt runt 325 kronor. Prisskillnaden beror på hur många boxar man tecknar sig för. Man får en box i månaden. Ett tag hade vi en grönsakslåda med ekologiska grönsaker och frukter som kom hem till oss varannan vecka. Jag kallade den hemliga lådan för vi inte visste innehållet innan och det var den veckans höjdpunkt när den kom. Tyvärr slutade dom leverera lådor till våran stad. En Naturalbox kommer att bli min nya hemliga låda. =) Full med gröna sköna överraskningar. Alla produkterna är miljövänliga, ej testade på djur och veganvänliga. Priset är det som gäller och det tillkommer ingen frakt inom Sverige.

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Lämna stackars bloggaren ifred!!!!!