Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 6 juni 2013

Bara nöjen

I tisdags styrde L och jag bilen mot huvudstaden. Vi hade bokat ett hotell 15 minuter från Arlanda. Där vi skulle vara 7.30 på onsdagen.
Jag är höjdrädd så att ha rum på 9:e våningen med fönster efter hela ytterväggen roade bara L. Fast det var väldigt fin utsikt.
Rummet var väldigt fint och L tyckte att vi skulle flytta dit.
Vi hade rummet på samma våning som poolen och badkläder var med. 1,5 timme av kvällen ägnades åt bad i poolen. Efter en väldigt sömnlös natt, L somnade runt halv 1 och jag somnade runt halv 5 på morgonen var det dags att stiga upp halv 7. Tyvärr var varken L eller jag sugna på hotellfrukost så tidigt. Vi drack ett glas juice var och åt lite yoghurt och jag åt en melonbit. Sen åkte vi mot Arlanda.
L hade gjort en skylt som vi stod och viftade med. Kvart i 8 smsade maken att dom stod och väntade på bagaget. Halv 9 kom dom. Utan bagage - det var kvar i New York. Vi bilade hem och åt frukost. Efter en sen lunch somnade hela familjen P. När L vaknade undrade hon när det var frukost. Kvällsmaten blev pizza från byns pizzeria då S längtat efter svensk pizza.
Idag hade vi välkommen hem fest för S med släkten och S bästa kompis. Vi grillade salladskyckling på stekplattan som vi har till grillen och åt tortillas, grönsaker och potatissallad till. Till efterrätt var det kaffe och rocky road tårta. Väldigt god och mättande. Jag hade gjort två bottnar men har fryst den andra. Det blev över av den första och då var vi ändå 14 stycken som åt. Nästa vecka slutar L skolan och en mamma tyckte vi skulle baka kladdkaka och ville ha frivilliga som skulle ha med en kladdkaka var. Vi är 4 stycken av 22 elever som svarat. Jag tar alltså med rocky roaden som är en form av kladdkaka.
Väskorna kom nu ikväll så det blev presentöppning. Sen hade S med mina sparböcker som jag köpt via Amazon. Jag tyckte hon skulle posta dom men hon valde att ta dom i väskorna som var 6 till antalet med handbagaget. Då hade S ändå slängt och gett bort massor med saker.
 S hade med massor av handsprit. Den luktar så gott. L och jag fick varsin hållare så vi kan hänga den på sidan av handväskan.
Sen fick jag jordnötsgodis (jättegoda), 10 tåringar, örhängen med tärningar på (från Las Vegas) och en bh som ser ut som kokosnötter. Så om ni ser en tjockis med ringar på alla tårna, tärningar i öronen och kokosnötter på tuttarna så vet ni vem det är. ;)
Av maken fick jag även en oskarsstatyett från Hollywood. Det står Best wife på. =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man få recept på Rocky Road-tårtan? :)

Marika på Odlingspyssel sa...

Tänk på att skolor idag har jordnötsförbud!