Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 9 juni 2013

Veckans ut

Jag är lite kluven till att rensa ut saker. Enligt Feng shui som jag höll på med mycket förut ska man ha så lite saker som möjligt. Om man däremot vill spara pengar ska man spara så mycket saker som möjligt. Eller det finns undantag här med. Om man sparar t ex 100 plastpåsar så kanske man inte ens använder 100 påsar. Då är det bättre att räkna ut ungefär hur mycket påsar man tror sig kunna använda och spara dom. Om man sparar för mycket saker kanske man behöver ett större boende eller behöver hyra ett förråd för att kunna förvara alla sina saker. Men som present- och julpapper som jag sparar. Det sparar mig pengar för jag behöver inte köpa det när jag ska slå in saker. Jag har nu använt mina sparade bitar och två rullar som jag köpte för kanske 5 år sen fram till nu och kommer fortsätta använda det många år framöver. Jag sparar inga småbitar, bara dom största bitarna och dom medelstora bitarna. Jag har i alla fall rens/städat L:s rum idag så lite saker har försvunnit.
5 teckningar till återvinningen

1 glasburk till återvinningen

1 nyckelbricka slängd

1 papper med sparade hamsterbajsar slängd

Ut: 8 saker


2 kommentarer:

Det enkla livet sa...


härhemma måste vi bli bättre på att komma ihåg att ta med påsarna till affären,man säger det varje gång... vi har både flergångskassar och tygkassar och vanliga icakassar,så det finns att ta med. men det gäller ju att KOMMA IHÅG att ta med oxå :-)
idag har jag invigt nya cykelkorgen,läs gärna mer i min blogg...:-)

Anonym sa...

Sparade hamsterbajsar....?
//Ingela