Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 19 september 2012

Veckans in:ut

L har skolfoto idag och böt kläder 3 gånger imorse. =) Jag märkte då att hennes jeanskjolar behöver rensas och att hårlådan också behöver rensas. Men det blir en annan dag. Den här veckan känner jag redan kommer att bli en rejäl plus vecka.
Veckans in: köpt begagnat, fått eller bytt till mig: 14 dvd barnfilmer ( L ville spara alla) 1 pussel, 7 spel, en onepice till L, en skateboard, 21 Kitty böcker och 2 sparböcker till mig. Köpt nytt: 2 TrafikTrolle cdskivor.
In: 49 saker. =0
Veckans ut: Bytt bort: 2 kjolar och 4 tunikor efter mig, 5 byxor och 6 t-shirtar efter L, ett tidningsställ. Sen har jag "bytt" bort en del andra saker. Jag ska få min del av bytet denna vecka men mina saker är överlämnade. 2 krukväxter, en slang till saftmajan (vi använder ingen av våra major som saftmaja och behöver därför inte slangarna, en slang behöll vi) och en skjorta efter M som han gav till L att ha som målarskjorta. Den var för fin för det tyckte jag så jag böt bort den. Slängt 20 matförpackningar som L haft på sitt rum och lekt affär med i återvinningen. Lagt i myrlådan: 2 Kittyböcker som jag redan hade.
Ut: 44 saker.
Skillnad: + 3 saker.

Inga kommentarer: