Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 13 september 2012

Spelregler, lingonberries och senil

L är sjuk har varit hemma från skolan igår och idag. Idag är hon lite piggare, kanske för att hon sov fram till lunch igår. Så vi har spelat några av spelen jag köpte igår.
Jenga har vi spelat flera gånger. M och L har också spelat. =)
Ett kulspel har vi också spelat flera gånger.
Sen ville L spela Pirater och skatter men det var inte med några spelregler och vi fattade nada vad man skulle göra. Så jag mailade Egmont kärnan som har tillverkat spelet. Hej. Jag köpte ett spel på loppis som heter Pirater och skatter som Egmont kärnan har tillverkat. Det fanns tyvärr inte med några spelregler så därför skriver jag till er. Har ni några spelregler liggandes eller finns det någon sida där man kan ladda ner/köpa spelregler? Jag tror att många skulle uppskatta det. När man köper begagnade elprylar finns det oftast bruksanvisningar att ladda ner på tillverkarnas hemsida och det tycker i alla fall jag är jättebra. Makens draught master till exempel hade vi aldrig vetat hur man skulle göra utan att kolla hemsidan. Nu hoppas jag dom svarar.Matutmatningen på att inte slänga mat är påbörjad. Lappen sitter på kylskåpet men jag börjar imorgon. L åt bara halva mackan imorse och det ser inte så bra ut med att börja med att ha slängt mat. ;)
M ville bli hämtad på jobbet idag och eftersom jag vabbar så blev det så. Jag gjorde då två byten som jag skulle ha träffat utanför jobbet. 6 av L:s gamla t-shirtar.
Mot 3 liter mjölk.
Tidningsstället vi fick gratis men det var för stort.
Mot ett paket kaffe. M var sen från jobbet så jag gick in och handlade i hans affär. S var sugen på lite svensk mat.
Så det inhandlades och ska skickas till henne. Jag glömde en av sakerna så den ska bara köpas först. Lingonsylt var en av sakerna S var sugen på. En liten burk lingonsylt kostar 90 kronor i USA. Bilden har jag snott av S. =) När vi kom ut från affären fick jag panik. Var f*n var bilnyckeln? Jag frågade om jag gett den till M men det hade jag inte. Några sekunder gick sen sa M du håller den ju i handen. =0
För ett tag sedan böt jag bort plommon från vårat träd, jag skulle få päron för dom. Det har jag fått idag. En stor påse päron. Blir till att koka päronsaft. =)
Ny rabarberdricka är gjord. Det är nog sista satsen för i år. Imorgon ska jag göra paj på resterna. Torkade rabarberbitar och annan torkad frukt har vi massor av. Jag vägrar fortfarande köpa russin när jag kan använda svenska russin. Jag läste någonstans att rönnbär var ett bra russinsubstitut. Någon som vet om det blir bra?

1 kommentar:

Mikael sa...

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram