Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 26 september 2012

Somliga går med trasiga skor

Efter lunch ringde L:s lärare och sa att L var sjuk så jag fick slänga mig in i bilen och hämta henne. Hon hade ont i magen och mådde illa. Hon var även kritvit i ansiktet. När vi hade varit hemma en stund var hon som vanligt igen. Troligtvis åt hon för fort eftersom det kom precis efter lunchen.
L och jag gick till skolan imorse. Det hade ösregnat på natten och det duggade fortfarande när vi gick. Jag hade mina tygskor på mig som tyvärr har sett bättre dagar. Dom är rejält sönder men är mina älsklingsskor så jag har dom kvar ändå. Jag var dyngsur om fötterna när jag kom hem. Vattnet gick direkt in och det kändes som om jag gick i bara strumporna. =( Blir nog en utsak nästa vecka.
Igår när maken skjutsade M till sin träffpunkt för träningen hade han tre byten. Två små brickor
mot en liter mjölk.
Dom gamla djupa tallrikarna från husvagnen och svärmors gamla tallrikar

mot 4 liter yoghurt. Vi fick med en påse salta kex med. =)
Sen efter tips från Tove så har jag letat efter en rislampa. Så var det en som böt bort en.
Mot 3 paket kakor. Vad jag ska göra med lampan kommer en annan dag. Den ska vara till det eventuella Halloweenkalaset. Lampsladden kan jag använda till ett annat projekt.
Jag har inte bakat på länge om man inte räknar bakmaskinen. Men imorgon ska jag baka. Lingonbröd är förberett. Även kallat fart på tarmen limpa. Jag hade inget vetekli utan tog mer av det andra istället. Pluggat har jag såklart också gjort. Uppsatsen ska vara inlämnad på onsdag så jag har en hel del att skriva. Lite har jag skrivit idag + tittat igenom föreläsningen igen.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Vilka bra byten du har gjort. Ovanlig rislampa, den var häftig!

Anonym sa...

HEJSAN !
Jag blev nyfiken på ditt lingonbröd,vill du dela med dig av receptet ?
Alltid kul med nya recept tycker jag.
Önskar Dig en fin fortsättning på veckan.
Kram Caroline