Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 26 september 2012

Veckans in:ut uppdaterad

Veckans in: 4 brickor från en rampanel. Jag har fortfarande inte bestämt om dom ska vara kvar eller inte. Små brickor är bra men vi har redan 2 stycken och 6 småbrickor vet jag inte om det är bra att ha. Köpt begagnat: en fontän och 6 kryddburkar. Tallrikarna till husvagnen räknar jag inte. Bytt till mig: tre kjolar och en onepiece till L.
In: 15 saker.
Veckans ut: Slängt en tallrik som L råkade ha sönder. En pelargonkruka som jag råkade ha sönder. Pepparkvarnen som inte mal längre och inte går att laga. En hyllfågel som L råkade sätta sig på. Lagt till Myrorna: en tunika och en byxa efter L. En tröja efter mig. Glömde att jag sålt saker på Tradera. Så uppdatering ut: benskydd efter L, scoutskjorta efter L och en väska sålda på Tradera.
Ut: 10 saker.
Skillnad: + 5 saker.

Inga kommentarer: