Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 1 december 2009

Smarta saker och smarta fiskar

Maken drar sitt hår och säger "så där kan man inte göra vad tror du företagen säger". Jag svarar på erbjudanden och efter min välkomstpremie tackar jag nej till fortsatt medlemskap. Om företaget är så "dumma" att dom erbjuder en mixer, en pärm och en massa receptkort för 19 kronor får dom skylla sig själva.
Mixern rymmer bara 500 ml så den var mindre än vad jag trodde. Men när bara en eller två ska ha smothie till mellis så passar den jättebra. Ett annat exempel är Pippi boken med dataspelet som jag skrev om igår. 39 kronor kostade det. L ska få dom när hon fyller 7 år i mars. Jag har tackat ja till flera såna erbjudanden nu, efter att välkomstpaketet kommer avslutar jag medlemsskapet. Jag ser mig som en smart fisk. Den smarta fisken som snor betet när man fiskar och inte fastnar på kroken. Igår efter simskolan gick vi in på affären där man kunde hämta gratis ketchuppumpar. Maken var ett hushåll och jag ett så vi fick två pumpar. En ska jag ge makens syster i julklapp. En står på hyllan som prydnad. Dom var väldigt fina. Maken undrade varför dom ger bort så fina saker. Men det är troligtvis en reklamgrej. Att man ska köpa något annat när man är inne i affären. Vilket vi såklart inte gjorde. Jag väntar på en massa gratissaker och erbjudandepaket så fortsättning följer. Vissa saker äter batterier. Digitalkameran och nummerupplysaren är två exempel. (nej jag har fortfarande inte tagit mig i kragen och sagt upp den). Ibland är inte alla batterierna slut utan bara ett eller två. Då är det bra att ha en batterimätare.Engångbatterier är nästan bannlysta i vårat hus. Så batteriladdaren är en ofta använd sak.

1 kommentar:

Lena sa...

Hejsan. såg din sida hos Fibro-mia.

Jag gör likadant, svarar på erbjudande, får välkomstpresenten och tackar nej till fortsatt medlemskap.

Lena