Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 2 december 2009

Gratissaker

Det enda L vill ha av tomten är en skelettdräkt. Jag tror att det har att göra med att hon och L är kära. På hennes spökfest hade L en skelettdräkt. Jag vägrar betala flera hundra för en så jag gav uppdraget till mamma. Hon hittade ingen eftersom det inte är säsong längre. Jag hittade/bjöd på och vann en på Tradera.
56 kronor med porto. Jag har redan alla julklappar till L så jag tror hon ska få den bara sådär. Den var ny i förpackningen men jag skulle gärna sett att hon plockat ut den och skickat den utan förpackning. Porto kostade 40 kronor. Jag väntar på massor av gratissaker och erbjudanden på posten. Några kom idag.Monsters Vs Aliens dvd gratis för jag samlade Findus streckkoder. Jag köpte 6 paket med Hoki filéer för 59 kronor för 3 paket. 1 paket gröna ärtor och 2 paket färdigmat. Dom sålde ut en hög med färdigmat för 20 kronor/styck. Godis för att jag svarat på undersökningar på en godissida. Rabattcheck på 50 kronor på Discshop för att jag skrivit in streckkoder från chokladpaket. Jag hittade koderna på nätet så jag köpte aldrig chokladen. Jag köpte godisnappar för checken till lördagsgodis till L. Bilar och djungelvrål. Tyvärr fick jag betala 29 kronor i frakt så helt gratis blev det inte. Jag har blivit utvald (igen) till att vara jury i svensktoppen. Jag brukar inte lyssna mer än när jag är med i juryn. Men kul ändå.
Jag jobbade igår när ett av mina favoritprogram var på TV. Tur att det finns SVT play. Jag har sett programmet idag. Dina frågor om pengar. Igår handlade det om att vara miljösmart och jag kollade listan över miljösmarta åtgärder. Besviket/glädjande upptäckte jag att jag redan gjorde allt som stod där. Kolla programmet och listan här.
Har du läckande kranar? Svar: Nej.
Har du kvar traditionella glödlampor? Svar: Nej, jag har bytt ut alla! Hur använder du din mikrougn? Svar: Värmer mat och gör varma mackor. Använder rätt ofta. Har du handduksvärmare i badrummet? Svar: Nej men i duschen. Jag stänger av den hela tiden och maken sätter på den hela tiden. Hur torkar du tvätten? Svar: Den får lufttorka. Hur värmer du ditt tevatten? Svar: I vattenkokare. Var förvarar du din laddare till mobilen? Svar: Utdragen i en låda i köket.
Hur stänger du av datorn? Svar: Helt och hållet.
Har du spelkonsol till tv-apparaten? Svar: Ja, stängs av helt och hållet.
Har du bergvärme? Svar: Nej men värmepump och braskamin som vi eldar flitigt i kalla dagar.

2 kommentarer:

Sara sa...

Hej tänkte bara höra om godiset är från freesweet sidan? I sånna fall hur lång tid tog det innan godiset kom. Har själv beställt godis därifrån :)
Mvh Sara

Maria sa...

Härligt att du vann dräkten på tradera. Tradera har verkligen blivit min grej, varför betala dyrt när man kan få det betydligt billigare ;-)
Är också med på Free sweet site men inte beställt något ännu. Hur lång tid tar det efter att du beställt, hade tänkt beställa framåt jul.
Är med på massor av olika gratissidor och samlar poäng genom undersökningar mm.

Ha det gott vännen

Kraam Maria