Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 10 mars 2010

Oooops och mer Tradera

Ooops jag glömde visst att jag har köpstopp en månad från och med i måndags. Fast mat får jag ju köpa även om glass kanske inte går som nödvändig mat. Men jag hade lovat L mackaglassar så länge och dom är mycket billigare i paket från glassbilen. Groddarna och groddlådorna gör så att vi får billigare och mer närproducerade grönsaker så det går under det jag får köpa. Vad svårt det är att bestämma vad man får och inte får köpa. Men det är upp till var och en tycker jag, det som är nödvändigt för mig är kanske inte det för någon annan.
S sålde som jag skrev igår för nästan 500 kronor på Tradera. Hon sålde 5 saker (jag skrev 4 igår men det var 5). Hon har fått betalt för 3 stycken men dom andra två svarar inte på mail. Den ena har fått 3 negativa omdömen sista veckan att hon inte svarar på mail och inte betalar. den andra har 15 negativa omdömen, det går i perioder när hon betalar och inte. En gång svarade hon på det negativa med att portot var för dyrt. Portot kan man ju inte göra något åt som säljare. Hon hade egna auktioner ute så det måste hon ju veta om. Hur många negativa får man egentligen ha innan man blir avstängd???? S som såg fram emot extra tillskott i kassan och så råkar hon ut för två rötägg!!!!

Jag väntar på hur många biobiljetter som helst men det enda som kom på lådan idag var en solfjäder för att jag bloggat om Mittens rike. Jag trodde att det skulle vara en stor prydnadsfjäder att sätta på väggen men det var en vanlig liten. L blir nog glad.

Jag har anmält mig till att få recensera böcker och filmer. Om jag blir utvald får jag böcker och filmer hemskickade helt gratis.

Inga kommentarer: