Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 14 mars 2010

Tradera. fotboll och servettringar

Jag har nu börjat med min egen utmaning. Istället för att hänga på utmaningen att rensa ut 10 saker i veckan ska jag sälja 10 saker i veckan på Tradera. Jag har börjat med 10 saker idag. Jag hade några av L:s gamla kläder liggandes i en kartong väntandes på transport till Myrorna. 2 av makens skjortor låg också där. Sen blev det lite svårare! Eller inte det är bara att ta en sväng till L:s rum eller dvd hyllan eller cd hyllan så har man minst 10 grejer till. Det blev Duplo lego i form av bondgårdsdjur och en Byggare Bob Menta som ingen ville ha på loppiset. Bondgårdsdjuren blev en auktion men var 7 stycken. Nu hoppas jag bara att jag får något sålt så jag tjänar några kronor också.

Jag försöker att sluta med alla engångsartiklar och har investerat i en massa tygservetter i olika färger. Eller investerat och investerat. Jag ärvde vita i flera olika sorter av min farmor för flera år sedan. Jag färgade några röda att ha till jul och några gula att ha till påsk. Sen fick några vara vita. Jag ville ha flera så jag köpte vita med blommor på. Jag vill även ha några orange men det blir senare. När jag använder tygservetterna vill jag gärna ha servettringar för att snygga till det hela. Idag har jag målat tomma hushålls och toarullar gula och klistrat på kycklingar. Dom låg i påsklådan. Jag ska göra något liknande till jul med tomtar. Det var provträning i fotboll för flickor födda 2003 idag. Maken och S stegade iväg med L. Alla tjejerna i hennes klass hade varit där. L tyckte det var jättekul och vill börja. Maken och S tyckte också hon skulle det men det var en massa saker vi måste skaffa då enligt dom. Benskydd (hade vi M:s gamla liggande ibland är det bra att vara packråtta), fotbollsstrumpor (kan jag förstå). Men hennes vanliga gympashorts och tröja dög inte. Inte heller skorna. Det måste vi köpa nytt enligt maken och S. Köp köp köp. L tyckte det var kul och struntar i vad hon har på sig bara hon får gå på fotboll.


1 kommentar:

Klimatpiraten sa...

Vad heter du på tradera? Vi är på jakt efter duplo!