Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 25 mars 2010

Krasch, explosion, konstigt samtal och påskat

Jag var och hämtade L på miniorerna igår. Miniorhuset är på samma parkering som man lämnar återvinning. Så för att spara bensin så brukar jag samordna hämtning av L och lämning av återvinning. När jag kom dit fanns det bara en enda plats kvar. Precis bredvid myrornas låda. Jag hämtade L och vi började lassa ur. Hon vill vara med och stoppa (billigt nöje). När vi var klara skulle jag köra ut. Jag stod precis bakom återvinningen där en massa folk var. För att inte köra på dom så tänkte jag (och gjorde) backa snett bakåt...... och slog i framdelen av bilen i myrlådan. Jag är hemskt ledssen myrorna att jag bucklat till eran låda. Jag har redan fått skäll av maken så det räcker och blir över. Hela framskärmen blev tillbucklad, lampan ramlade ut och hängde lös. Maken försökte limma lampa och laga så gott det gick igår kväll. 5 timmar höll han på. Han hann inte klart ändå, bilen är fortfarande enögd.Vi som skulle hämta S och spanjoren på badet och M på träningen. Min älskade pappa ställde upp som vanligt. Jag älskar dig pappsen. Efter återvinningen skulle vi åka till Coop och lämna in dom största går inte ner i brevlådan Tradera sakerna. Jag hade redan mailat att jag postat dom. Vilket jag alltså fortfarande inte har. Förhoppningsvis hinner maken "klart" med bilen ikväll så den i alla fall går att köra med. Sen att det måste köpas en ny lampa för 2500 kronor och en styrgrej till lampan för 1500 kronor det talar vi tyst om. Sen att hela framskärmen skulle behövas bytas ur skönhetssynpunkt det talar vi ändå tystare om för det har vi inte råd med.
Jag som tänkte ta mina Tradera, loppis och tidningspengar och köpa en svamp och frukttork och en baksten för. Jag får ta pengarna till bildelar istället. Skit också.
L fick en termos med Tom och Jerry på som jag köpte på Tradera. Hon älskar sin termos och vill ha den med på alla utflyktsdagar i skolan. Sen varje gång vi ska dricka oboy hemma vill hon ha den. Idag skulle vi ta en liten fika med oboy och macka. L ville som oftast ha kalla oboy. Jag hällde i vattnet och började röra om. PANG!!!!! En stor hög skaka hela huset explosion kom. Den silvriga delen i termosen exploderade. Det for små och stora bita överallt. Skit igen!!!!När jag var ute och klippte grenar av äppelträdet till påskriset såg jag krokus efter husväggen. Äntligen ett vårtecken! Äppelkvistar är bra men det blir så spretigt. En gren där och en gren där.

L och jag har påskat klart. Vi har till och med ritat påskkort som vi ska skicka.
Ikväll blir det troligtvis våfflor. Det är ju faktiskt våffeldagen och det blir nog en svensk upplevelse för spanjoren. Det blir köttbullar, potatis och brunsås innan. Våfflorna blir efterrätt. Om dom inte går på tjejkväll ikväll igen vill säga, det var tal om det.
Telefonen ringde på förmiddagen. När jag svarade var det en dam från kristdemokraterna. Hon hade sett att jag var med i Haro. Hon frågade hur länge jag hade varit med och lite annat. Sen frågade hon om jag ville bli vice kassör för Haro i våran stad. Jag skulle vara en backup om något hände henne som var den riktige vice kassören. jag förklarade att jag inte har någon erfarenhet av sånt. Men hon tyckte att det räckte med att jag betalade räkningarna varje månad. Så jag svarade ja. Sen undrade hon om jag ville bli politiskt aktiv också men där tackade jag nej. Räkningarna har jag föresten skrivit idag. Det skulle ha gått ihop om det inte vore för bilen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Kan ni inte ta det på bilförsäkringen om ni har helförsäkring?