Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 12 mars 2010

Krångligt, upprörande och höjdrädd

När jag var ny på Gratisbio gick jag på allt möjligt för att få snabba poäng. Bland annat gick jag med i pocketklubben. Jag fick då en gratis pocketbok (och poäng) tillsammans med 6 månaders medlemskap. Boken läste jag aldrig utan böt till mig en ny bok på pocketbordet i biblioteket. En gång i månaden får jag ett mail från pocketklubben om att nu har månadsboken kommit. Om jag inte avbeställer den får jag den hemskickad, vilket jag inte vill ha. Jag ångrar att jag gick med men men. Det står finstilt att om man inte vill ha månadens bok går man in på kundtjänst och avbeställer den, det är även med en länk till kundtjänst. Länken går till kundtjänstens "framsida" och ingenstans står det vart man ska avbeställa månadsboken. Krångligt och förvirrande. Men jag lärde mig det efter ett par gånger och har länken till avbeställning av månadsbok lagd som favorit. Dom vill säkert att man ska tröttna på att leta och strunta i det och få boken. 3 månader kvar sen får jag gå ur och då är det bye bye till dom.
L fick en våningssäng när hon fyllde. Vi måste nu köpa två nya madrasser. Hennes madrass till gamla sängen är för liten. L gillar att leka och ligga i sängen i alla fall. Översängen. Jag är höjdrädd. Om jag står på en stol vågar jag inte gå ner igen. L hade en sänglampa i sin gamla säng. Den skulle nu sitta i hennes översäng. Om jag får ett presentkort på Ikea ska jag köpa en likadan lampa (om dom finns kvar) till nedersängen.

Jag har "roat" mig med att skruva upp lampan idag. Jag tänkte att maken skulle göra det och drog på det i det längsta. L vill ha en lampa tänd när hon ska sova och har inte haft någon lampa att ha tänd. Jag vågade!!!!!! Men det var skakigt och jag vågade knappt klättra ner. Jag gör nog inte om det igen. På posten har det kommit lite roliga saker. Mest oroliga räkningar men lite roligt. Loreal skrev jag om häromdagen. Hudcremen har jag inte börja använda än eftersom min gamla har lite kvar. men jag har börjat med ögoncremen. Först måste jag skälla lite över den stora kartongen till den lilla burken. Falsk marknadsföring. Hade jag köpt den hade jag blivit skitförbannad. Men den var bra. Så bra att jag faktiskt kan tänka mig att köpa den när den är slut. Om den inte kostar för mycket. Jag har uppnått en viss ålder och har börjat få påsar, blått och rynkor under ögonen. Påsarna försvann nästan hokuspokus efter första smörjningen. Dom påsstår att det blåa och rynkorna också ska försvinna, så hoppas hoppas.

4 bilobiljetter från Procordia. Det gick att köpa lättdrycker bara.

Sen har vi fått ytterligare 116625 sparpoäng. Det kanske blir både solvärme och pelletspanna. Hoppas hoppas. När jag var inne på L:s rum fick jag kliva över kartongen med Barbisar som hon fick när hon fyllde. Hon har en låda under sängen med alla gamla Barbisar i. Dom nya ligger kvar i kartongen hon fick dom i för ingen (läs jag) har inte orkat flytta över dom. När jag gjorde det idag märkte jag att lådan var för liten. Men tyvärr tyvärr var väskan som jag hade när jag var liten och S hade när hon var liten. Välanvänd med andra ord. Sönder så jag fick slänga den, snyft.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej tycker om din blogg!
Jag gick också med i pocketklubben vilket även jag ångrar. Undrar om du kunde skriva upp länken till där man kan avbeställa månadensbok?