söndag 20 april 2008

Lycka

Lycka kan var dom små sakerna. Barnkramar, solsken och att torka tvätten ute till exempel. Alla dom tre sakerna har jag fått idag. Andra saker som värmer i hjärtat är:
Mitt bokmärke som jag har när jag läser. S och L har gjort det ihop. Aprop läsa så har jag läst ut Vill ha mer och har börjat på Rik på riktigt. Jag har läst den förut och tycket den var urdålig men tänkte att jag skulle ge den en andra chans. Har inte läst så många sidor än men den känns bättre den här gången.

En regnbågskatt som L har gjort, också till mig. Den är så fin att det är synd att det är lego och säkert kommer att byggas om.

Att vi har köpt fler fiskar till akvariet är också lycka för det blev jättefint. Men eftersom vi behövde en doppvärmare också så blev det dyrare än dom 200 vi betalade igår. Bilden gör inte akvariet rättvisa.


Befolkning (eller befiskning) just nu är: 1 zebrafisk, 1 mal, 6 platy model Musse Pigg och 11 neontetror. En annan sak som värmer både i hjärtat och senare huset är att solfångar kursen som maken sökte men som eventuellt inte skulle bli av (brist på deltagare) blir av i alla fall. Den börjar imorgon (tror jag).

Saker som inte har värmt lika mycket är att vi betalade av hela lånet på kylen och frysen, trodde vi vill säga. För när räkningen kom häromdagen var den på 53,77 kronor. 28,77 var ränta för förra månaden och 25 kronor faktureringsavgift. Ska bli kul att se om vi får en räkning nästa månad med med den här månadens ränta. Att bensinräkning var på nästan 5000 kronor var inte heller så kul. Men maken och M och L hade det kul i Stöten så det var det säkert värt.

Sen har jag nästan fått en deja vu upplevelse. Jag har sen min lillebror dog varit intresserad av healing, spådom och andra såna vad andra kallar mystiska saker. Maken är en av dom andra så han delar inte mitt intresse. Läste om en distanskurs via datorn om Shamansk healing och tyckte det skulle vara kul att prova. Ju mer man gjorde healing på andra ju bättre skulle man må själv. Så förutom glädjen i att få hjälpa andra så kanske jag mår bättre själv. Har så ont ibland att jag är villig att prova vad som helst. Betalade in pengarna på ett giro sen skulle jag få inloggninguppgifter via eposten. Det har fortfarande inte kommit några och som grädde på moset så har det inte gått att komma in på sidan varken igår eller idag. Känns konstigt för hon som håller i kursen är rätt så känd i såna här sammanhang och har bland annat skrivit flera böcker som finns på biblioteket. Vet inte om jag ska känna mig lurad, dessutom känns det som om maken fick vatten på sin kvarn. Vill helst inte anmäla henne eftersom vi redan har en anmälning liggande för utredning. Jag betalade 450 kronor så vi blir väl inte ruinerade men ändå.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...