Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 19 april 2008

Tjekväll och klipp

Hade en annons inne idag i den lokala tidningen under köpes. Vi ville ha och fick till lägre pris än vi hade tänkt följande: plattskärm till L:s dator. Den har stått i sovrummet men när vi la om golvet plockade vi ur en av garderoberna och ställde den i. Problemet var bara att bara skärmen tog upp hela garderoben, ingen plats för tangentbord och mus med andra ord. Önskat pris: 400 kronor vi fick den för 300 kronor. Akvarium önskat pris 200 kronor vilket vi också fick ge. Men då ingick sand och 5 fiskar också. Återkommer med bild när det har blivit mer befolkat. L har suttit framför akvariet hela kvällen och tittat och glittrat med ögonen. Termostatblandare inklusive kran. Kranen vi har i tvättstugan läcker hela tiden fast vi har bytt packning. Fast då är kranen nog lika gammal som huset det vill säga 37 år så det är väl dags att byta den. En ny kostar ca 800 kronor lite mer än vad våran budget tillåter (även fast vattnet som droppar ut säkert kostar en del med). Önskat pris 200 kronor vi fick den för 0 kronor. Ett pris som jag gillar. Har egentligen köpstopp denna månad men dom två sista veckorna så har vi "glömt" det känns det som. Det har varit födelsedagar, cuper där luncherna har varit MacDonalds, för små skor, för små kläder, doktorsbesök och mediciner. Allt möjligt. Det blir ungefär som när man bantar, nu har jag ätit en kaka nu kan jag lika gärna äta hela burken för bantningen är ändå förstörd. Nu har vi handlat en sak nu kan vi lika gärna fortsätta handla ännu mer. Blir ett nytt köpstopp efter nästa lön istället för om två månader och då SKA vi klara av det. Vi vet att vi kan det eftersom vi klarade av det i februari.
S har varit på flera tjejkvällar i vinter och ikväll var det våran tur att ha tjejerna hemma. Dom ville ha köpepizza. 6 stycken tjejer och då blev vi såklart sugna i resten av familjen också. 8 pizzor blev det. Puh! Tur att vi har "sparat" in så mycket pengar förut idag för dom gick åt ikväll. Just nu är dom ute och leker på lekplatsen så jag har smitit ner för att skriva. Kontoret ( som vi kallar det rummet vi har datorn i) är halva delen av ett rum där andra halvan är S rum. Vilket gör att man får hålla sig undan hela kvällen.

Inga kommentarer: