Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 13 april 2008

Stackars Engla

Äntligen har gåtan fått ett svar - ett svar som ingen ville ha. Ett svar som alla bad inte skulle komma. Engla finns inte mer, hon har blivit mördad. Jag gråter med hennes stackars mamma och önskar att hon skulle slippa få uppleva detta hemska. Vad dom ska göra med hennes mördare vill jag inte skriva om här men dödsstraff och kastrering med en slö sax vore väl kanske lämpligt! För hur förlåter men ett sånt brott? Läs mer här.
Nu till lite roligare saker, vi har haft kalas igen. M fyller snart 16 år och idag firades han. Skörden av presenter var: slalomskidor, tröja, presentkort på Intersport, stekpanna och övningskörningsskylt. Maken och jag håller redan på och strider om vem den lycklige som ska övningsköra med honom blir. Den lycklige som snart får gå på kurs men M för att få göra denna syssla. "Tyvärr" har vi automatväxel så han kan inte få övningsköra i våran bil utan vi måste "tyvärr" få låna en annan bil. Vi bjöd på potatissalllad som jag fick receptet på av ekonomisanering. Den var jättegod tack så mycket för att du delade med dig. Till det bjöd vi på kallskuret dvs skinka, kalkon, salami och rostbiff. Till efterrätt var det kaffe och tårta. En tårta som mormor och morfar hade med sig. Det var med M:s favorit fotbollslags emblem på tårtan.
Glömde berätta om upplösningen på min "kompis" M som tyckte att jag skulle städa eller skjutsa till och från städningen. Vilket jag sa nej till men hon skulle höra av sig ändå om jag hade ångrat mig. Hon ringde 4 gånger i fredags. Första gången svarade S. När M frågade efter mig så kom S med en liten vit lögn att jag inte var hemma. Då sa M att hon skulle bara höra så jag inte hade glömt att jag skulle komma till henne halv 10 imorgon (alltså i lördags). Vilket jag hade sagt att jag inte skulle men som hon "glömt" precis som hon brukar göra när det är något som inte passar. Hon ringde 3 gånger till men vi "hann" inte svara. Vad konstigt! Fem över halv 10 på lördags morgonen ringde hon och undrade vart jag var. Maken svarade och sa att han skulle ha bilen så jag kunde "tyvärr" inte vara hennes privat chaufför. Efter det har jag inte hört av henne men hon ringer igen när hon vill ha något. Även fast vi ber henne dra dit pepparn växer. Hemligt nummer kanske?

1 kommentar:

ekonomisanering sa...

va bra att ni tyckte om den, är en favorit här hemma till grillat på somrarna och när vi har kalas så går den åt som smör i solsken. Och så enkelt och billigt