Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 6 april 2008

Spindeln i nätet

S var till den Syrianska kyrkan. Hela klassen skulle dit som en studieuppgift. Den ligger på andra sidan staden. Imorse var maken kioskansvarig i M:s hemmahall. Det har varit innebandy cup i hela staden hela helgen. M:s lag har också varit med och spelat i flera olika hallar. Dom har spelat mot både lag som dom brukar möta och lag från andra orter. Hur som helst maken tog bilen till kiosken så S åkte buss till kyrkan. En tripp som kräver bussbyte och ca 45 minuters färd. M skulle spela sin första match för dagen också på andra sidan staden, inte samma sida som S. Men han fick skjuts med en lagkompis. När S var färdig i kyrkan skulle hon ringa hem för att ev få hämtning. M skulle också ringa hem om han behövde hämtning och lämning till nästa match som var i hemmahallen. När maken kom hem hann han bara byta om innan han åkte iväg med bussen till sin herrmiddag. S blev hämtad av honom på vägen hem mellan kiosken och middagen. M fick skjuts till nästa match också av en lagkompis. Dom vann den matchen och gick vidare till semifinal. Som spelades i andra änden av staden, där S hade varit i kyrkan på morgonen. Nu fick han inte skjuts av någon så jag fick agera chaufför. Det blev en omväg om MacDonalds för han hade inte ätit sen frukosten, "bara" 6 korvar och det kan man ju inte leva på enligt M. Tyvärr förlorade dom semin på straffar. M står i mål men han tog 3 av 10 bollar så det var jättebra spelat. Efter matchen fick han ingen skjuts hem igen men då ställde mamma och pappa/ mormor och morfar upp som chaufförer. Så min uppgift för dagen har varit att vara spindeln i nätet och telefonsvarare hemma.
Till kvällsmat gjorde jag rotmos och fläsklägg. Jag har inte ätit det på jättelänge. L har aldrig ätit fläsklägg förut så det var spännande att se vad hon tyckte om det. Hon brukar vara "petig" när det gäller kött. Men hon åt upp all lägg, det enda hon lämnade på tallriken var en klick med rotmos. Så det kommer vi helt klart att äta fler gånger. Det blev till och med tre matlådor till maken.
Det här är till pappa: jag har anmält L till golfkul så nu hoppas jag att du ställer upp som chaufför. Tack!

Inga kommentarer: