Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 5 januari 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Mia frågade om författaren av boken är samma som har bloggen rensa ut. Vilket jag inte vet. Jag visste inte ens att det fanns en blogg som hette det. Men eftersom dom har samma namn så verkar det som det. =)
Andra veckan i Rensa ut boken ska man skaffa fler papperskorgar. Gärna en till varje rum. Vi som försöker leva efter zero waste (så lite sopor som möjligt) vill ha så lite papperskorgar som möjligt. Nu när vi rensar blir dock soporna fler eftersom det slängs en del (tyvärr). Vi har 4 papperskorgar och dom måste vi ha - tyvärr. En i källaren. En i badrummet. En i köket och en på L:s rum. I L:s papperskorg slänger vi sandpapper och sånt som blir när vi byter på Sky. Inget ut enligt boken (istället in) men lite ut ändå:
1 av mina trosor som hade mer hål än trosa slängd.
3 kartonger som maken sparat som det kommit Viasat saker i för över 10 år sen lagda i återvinningen.
Summa: - 4 saker.
Antalet saker gjorda i plast:
2 av papperskorgarna är gjorda i plast.
Handlat:
Ingenting. =)

1 kommentar:

Söta saker sa...

Spännande projekt! Ju mindre plast desto bättre säger jag. Lycka till!