Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 18 januari 2015

Popcorn

Vi har skaffat en till familjemedlem i Familjen P. En bedårande liten varelse på 2 månader och 1 dag.
Hon heter Popcorn och är en liten bichon frisé valp. På bilden har hon kraschat i sin korg efter att ha busat med M och L. Vi köpte henne igår på en ort 3 timmar enkel resa (bara restid från Familjen P:s by) . Nästan hela sparandet gick åt. Vilket betyder att det inte blir något JAK lån betalt i mars som födelsedagspresent till mig själv. Det spelar dock ingen roll för jag har velat ha hund hur länge som helst. En vit en som ska heta Popcorn. Ända sen min lillebrors två kompisar skaffade en vit hund för säkert 25 år sen. Nu har maken också gått med på det som synes. L fick reda på det dagen före köpet som har varit planerat sen i höstas. Kontakten med kenneln tog vi innan jul. S är så lagom glad att vi köpte henne mindre än en vecka efter att hon åkte tillbaka till USA. Inatt sov hon då inte så värst mycket utan gnällde ungefär en gång/timme. Idag har maken och M varit och köpt kompostgaller, nät och en barngrind så vi kan hundsäkra huset och trädgården. Vi vill ju inte att hon ska ramla ner för källartrappen. Skutt och Popcorn har bekantat sig med varandra genom att nosa på varandra ett par gånger.
När maken och M var och handlade tog dom ut två paket. Det ena paketet innehöll en vinst från Baka.se för att jag skickat in tre recept.
Det andra var lite saker jag beställt från Matsmart.se. Nu ska extrakilona bort innan september då det händer lite än sålänge hemliga grejer. Promenader och Naturdiet är det som gäller ett tag framöver nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt med en valp!
Tina

Anonym sa...

Så söt liten Popcorn, grattis :-)
//Ingela