Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 13 januari 2015

Ljuslåda och tomt

S sitter nu på planet tillbaka till overthere. Det känns tomt. Samtidigt som det var oväntat att hon kom hem och dom här tre veckorna var en bonus. Hennes sista dag hemma blev lite konstig dock. Måndag morgonen började med att L halkade när hon gick till skolan och smällde i ena armbågen så det sjöng om det. Hon kom hem gråtandes och hade jätteont - det syntes dock inget. Efter en stund blev det blått och svullet. Jag lindade armbågen och ringde vårdcentralen. Maken och S följde med henne dit. Svullnaden hade då lagt sig och L har bara ont när hon gör vissa rörelser. Med 95 % sannolikhet var det bara en mjukdelsskada men vi har en remiss till akutröntgen om svullnaden skulle komma tillbaka eller om hon får mer ont.
Den här veckan är det köket som ska rensas. Kökslådorna och kryddorna fick sig en genomrensning igår. Jag trodde inte jag hade så mycket att rensa och att det inte skulle försvinna något ut. Jag såg mest rensningen som ett sätt att städa i lådorna och skåpen. Men en del har försvunnit ut. En del ligger som säljes också så kanske det försvinner mer saker ut.
Jag passade även på att flytta alla ljus till en låda i vardagsrummet som var tom. Ljusen har legat på alla möjliga ställen i huset men ligger nu samlade och lätta att komma åt. För att nå ljusen som låg i köket var man tvungen att flytta på en massa saker först.
För att fördriva tiden för att inte få tuppjuck när S är uppe i luften så rensade jag igenom alla flaskor och burkar i källaren också. Jag sparar på alla flaskor och på dom flesta glasburkarna som blir. Fast jag har massor så kan jag inte låta bli att spara fler. Jag har hur många flaskor saft som helst i matkällaren så jag behöver inte ha 50 tomma flaskor (även fast vinet snart är klart för upptappning).
Sen är jag så arg så jag nästan kokar. Maken blev också skitarg och skickade iväg ett argmail. Jag gillar när maken skickar argmail. Han blir nästan aldrig arg så när han blir arg då är det allvarliga saker.

Inga kommentarer: