onsdag 14 januari 2015

Veckans sparade pengar

Kortaste listan hittills.

1 L och S har sett Dolphin Tale 2 gratis via swefilmer.
Lånad bild.

2 Maken fick Fiskejournalen i bröllopspresent av mig. Han som inte brukar gilla att läsa tidningar älskade den. Det var en gåvoprenumeration som upphör automatiskt men ett erbjudande landade i brevlådan. 9 nummer för 499 kronor eller 18 nummer för 929 kronor. Lite för mycket för våran skrala kassa så vi förnyar den inte.

3 Utan jag jämförde andra erbjudande på Fiskejournalen på nätet. Där hittade jag en annan gåvoprenumeration (utan premie). 10 nummer för 299 kronor.

4 Eftersom jag angav min epostadress fick jag ett nummer av Hänt extra helt gratis.

5 Beställt varsin tidningsprenumeration till M och L som dom också ska få i alla hjärtans dags present. Gjorde beställningen via Gratisbio och fick poäng.
6 Jag ville ha en tavla till tvrummet. S hade en tavla över som jag fick ta.
7 När maken var och tog ut paket handlade han helt gratis coca cola zero och Naturdiet shake. Citygross hade ingen grekisk yoghurt. =( Som jag slet för den kupongen.

8 M lånade våran ena luftmadrass för att S skulle sova på den. Det talade han ju inte om för oss eftersom det var hemligt att S skulle komma hem. Det visades sig att luftmadrassen var sönder (så S fick sova på soffan) så maken har lagat den.

Vad har du gjort för att spara pengar den här veckan?

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...