Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 3 mars 2011

Sparat in en bokhylla

Jag ville ha en bokhylla eller en vägghylla eller något annat att ställa mina dockor på. Min farmor köpte souvenir dockor till mig när hon var utomlands när jag var liten. Men jag försöker att rensa och att dra ner på inköp. Jag har fortfarande inte tagit beslutet om köpstopp eller inte. Så att då köpa en hylla till känns inget bra. Bygga om något till en hylla känns inte heller bra. Jag gör såklart om hemma. Och sparar in en bokhylla och mer saker. Farmors dockor står i ena källarfönstret. Där stod det plastblommor förut. Jag hade dockor från världens alla hörn. Men jag lekte med dom så några har gått sönder. Några gav jag bort. Så jag har bara sparat dom finaste. Servisen som farmors syster porlslinmålade står numera i modellbyggarskåpet. Modellerna som stod på den hylla står ovanpå skåpet. Sen var hyllan full med tomma fodral av olika format. Dom ligger numera på en hylla på kontoret.
Jag har också fixat tre presenter till folk som fyller i april och maj. En superduper bra som det var väldigt mycket fix och trix med. Vad kan jag inte skriva och inte till vem heller för den personen läser min blogg. Sen ska svärfar få bowlingluch med familjen P. Kortet han ska få ser ut ungefär så här:

Grattis T.
Din present är en rebus, kan du gissa vad det är?
Det är något som du ska göra tillsammans med familjen P.

På posten kom det en liten påse med tvättnötter. Konstiga tvättnötter. Dom ser ut ungefär som te, det dom ligger i liknar en tepåse. Tvättnötter luktar, jag kan inte beskriva vad dom luktar. Men dom här tvättnötterna stinker parfym. Jag öppnade påsen innan jag åkte och handlade och luktade parfym hela tiden nästan på Ica.

3 kommentarer:

M sa...

Undrar vem du menar???
Hahaha kan de vara till M ;)

M sa...

Undrar vem de kan vara till?
Undrar om de inte är till M ;)

Bli rik i ditt liv!/Ann sa...

Japp de stinker - håller med. Vi började må så dåligt av våra att vi inte kunde ha dem inne i huset. Det andra som låg i brevlådan den dagen hade också tagit åt sig av lukten. Skulle inte vilja att hela min tvätt luktade så där. Men du som har prövat tvättnötter förut - ska de verkligen se ut så där? och luktar de andra mindre? Har du rentav någon sort du kan rekommendera? mvh Bli rik i ditt liv!/Ann