Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 10 mars 2011

Jävla liv

Det blev ett jävla liv och nästa full kommentarslåda angående mitt inlägg om kursen som slutade. Vissa tycker att jag gör helt rätt. Vissa tycker att jag gör fel och dom ska sluta läsa min blogg. Varsågod det är frivilligt att läsa. Jag har fått en kommentar där det bland annat stod såhär: är ju inte svårt att räkna ut vem det är heller.
Jag har inte skrivit någonstans i min blogg vart jag bor. Jag har inte skrivit namn på mina kursdeltagare någonstans. Så hur kan Lotta räkna ut vem det var? Gick hon på kursen? Jag har nu valt att ta bort det jag skrev om min kursdeltagare. Jag är som jag skrev inte ute efter att hänga ut någon. Eftersom jag är nybörjare på att vara kursledare så gick inte allt som jag tänkt mig. Men jag vet inte varför jag försöker förklara mig för Lotta för hon ska ju sluta läsa min blogg. Men hur ska jag kunna förklara hur jag känner på min egen blogg om jag inte får skriva det jag skrev, vad jag vill?? När jag skrev inlägget till någons chef och till någon var det ingen som klagade på att jag hängde ut någon.

5 kommentarer:

Esbe sa...

Nu har jag i och för sig inte själv läst din blogg på ett tag så jag har missat det helt. Men du brukar ju inte hänga ut folk, så jag har svårt att tro att du skulle ha gjort det nu.

Vad tycker du om Cliniderm-grejerna? Kram på dej!

Jenny / Ekopyssel sa...

Jag tycker att det är tråkigt att det blivit en sån debatt om "uthängning" av det du skrev. Jag förstår inte hur man skulle kunna lista ut vilka det handlar om om man inte själv gått kursen.

Jag tycker att det har varit intressant att läsa hur det gick med kursen.

Jessica Ringdahl sa...

Hej!

Nej, du har inte skrivit var du bor. Jag har bara räknat ut att du inte bor här eftersom jag har sökt efter denna eller en liknande kurs i Stockholms området hos just Medborgarskolan (även andra) och inte hittat någon. Jag drog helt enklet slutsatsen att du inte bor här! Och därmed kunde inte jag delta i kursen (även om jag skulle vilja det). Om det nu var någon som reagerade på att jag skrev att kursen inte fanns här, där jag bor och därmed tog förgivet att du hade lämnat ut de uppgifterna! Det är din blogg och du skriver vad du vill och du har INTE hängt ut någon. Du skrev helt sonika att deltagarna hoppade av och varför. Det är ju inte att hänga ut någon, det var ju inte så att du skrev deras namn och personnummer. Utan du deklarerade bara din besvikelse. Och med all rätt!

Lägg inte mer tid på förklaringar utan lägg din tid på de som förtjänar den.

Kramar Jessica Ringdahl

Mireille sa...

Jag skulle aldrig kunna räkna ut vem det är som har hoppat av din kurs eftersom du inte skrivit ut nått namn så dom enda som kan räkna ut det är ju dom som gått kursen och dom känner ju ändå redan till det så vad spelar det för roll om du skriver det i din blogg..?

Jag hoppas du fortsätter med bloggen främst för din egen skull och sen finns det ju faktiskt andra som vill läsa den :) Jag tycker din blogg är himla intressant just för att ditt liv skiljer sig så mycket från mitt men vi är ändå väldigt lika på vissa(miljömupp)saker ;)

Det Goda Livet: /Tove sa...

Jag hör till dem som gick kursen och tycker att den var skitbra. Kanske hade det behövts en tydligare kursbeskrivning och mer riktad reklam för att nå ut till "rätt folk": Och medborgarskolan borde inte ha publicerat den under "hälsa h träning" eller vad det nu var...hellre under ekonomi i så fall om de nu måste passa in den under sina färdiga rubriker.
Jag upplevde att de som kom första gången och sedan hoppade av var människor som var ute efter en "quick fix". De hade nog hoppats bli serverade lite djupandningsövningar och positivt tänkande för att bota sin livsstress så att de inte skulle behöva ta itu med problemet genom konkreta livsstilsförändringar. Det är inget unikt för just dem ...de flesta människor i dagens samhälle tänker ju så. Men jag tror inte man kan omvända dem över en natt tyvärr. Kursen passar nog bäst för de som redan har en viss inriktning eller ett öppet sinne i alla fall.
Tjejjen som hoppade av sist blev jag jätteförvånad att hon skutade ...vi hade ju en supertrevlig och givande kurskväll sista gången tycker jag.