Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 17 februari 2016

Veckans sparade pengar

1 Maken passade på att gratishandla lite på Coop medans L var på travet.
En Bliw tvål (bytt till mig mot påläggskuponger), pålägg (vann en årsförbrukning) och messmör (om man var med och tävlade om ett kylskåp fick man smskupong).
2 Bakat sirapslimpa.

3 Bakat jordgubbsgrottor (samtidigt som limpan för att spara på ugnsvärmen).

4 Det skulle ha varit hallongrottor men den enda sylten jag hade (förutom lingonsylt och massor med äpplemos) var jordgubbsrestsylt.

5 Fick ett paket kalkonfärs av en som inte ville ha den.

6 L har efter två års väntan kommit in på gitarr på Kulturskolan. Hon behövde en pärm till sina noter. Vilket vi hade flera stycken sparade.

7 Hon ville ha ett register i sin pärm. Det har vi också sparade men hon ville göra ett själv.

8 Maken har klippt sig själv.

9 Gjorde bakelser av jordgubbsgrottorna och bjöd mamma och M på. Maken och L var såklart också med men eftersom dom bor här så bjöd jag inte hit dom.
10 Vann en tävling på quorns facebook sida. Fick 3 kuponger på valfri quorn och 500 kronor i presentkort på Ica som pris.

11 Sålt saker för 100 kronor.

12 Eldat kalla dagar.

Inga kommentarer: