Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 21 februari 2016

Uppdrag vecka 8 - rensa i barnrummet

Uppdraget den här veckan hos Förvaringsdrottningen är att rensa i barnrummet. Vilket jag gjorde förra veckan då jag inte kunde göra det vanliga uppdraget utan valde ett från min prioriteringslista istället. Som vanligt så glömde jag ta en före och en efter bild. En hel del (läs massor) blev utrensat i alla fall. L var med hela tiden och fick säga vilka saker hon ville spara och vilka hon ville ta bort.
50 ++ sparade teckningar, gamla läxor och andra papper lagda i återvinningen. I den summan är L:s kartongsamling med. Den ligger numera också i återvinningen.
1 tuggummiautomat gett bort.
20 ++ tuggummin från automaten slängt.
1 cd/kassett/radio spelare gett bort.
50 ++ papper från L:s rum eldat upp.
30 ++ böcker och leksaker från L:s rum gett till Erikshjälpen.
18 smycken som L inte ville ha kvar (stora armband, massor med stora örhängen mm) gett till Erikshjälpen.
Det var alltså förra veckans uppdrag för mig men veckans uppdrag hos Förvaringsdrottningen. Det gör att jag får göra ett uppdrag från min prioriteringslista den här veckan med.

Golvlisterna i L:s rum som fortfarande inte ligger där. Listerna är köpta men dom kommer aldrig på plats. Det är redan gjort av maken för flera veckor sedan.
Rensa bort leksaker som L är för stor för i hennes rum. Redan gjort men jag gör det igen.
* Rensa upp i lekrummet och skaffa bättre förvaring för spel, maskeradkläder och lego. Idag tre olika, jag vill ha dom i samma. Redan gjort i och med att jag köpte en begagnad trofast och la uppe på den vi redan hade.
* Pappershögarna som maken lagt i baren och alla kartonger i lekrummet (samma rum).
Bastun som är ett förråd för alla saker som ska ut. Också gjort. Bastun är numera helt tom och förråd nr 4 är dessutom nästan helt borta.
* Alla skor i hallen.
 L ville att vi skulle ta bort källaren och skaffa övervåning. Lite svårt om vi inte flyttar.
 S lista: * Köket. * Lilla toaletten. * Listerna i L:s rum. * Lekrummet. * Soffan och alla saker i vardagsrummet. Vi andra gillar soffan i vardagsrummet och just nu finns det varken ekonomi eller tid att göra om köket och lilla toaletten. Det kommer.
 Makens lista:
* Rensa ut mer saker vi har alldeles för mycket saker.
Bli bättre på att plocka undan grejer.

Det får bli skorna i hallen som ska rensas igenom och försöka hitta på bättre förvaring till. Sen får jag gå med piskan efter maken så han rensar igenom sina papper och kartonger i baren/lekrummet.


Inga kommentarer: