Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 9 februari 2016

Uppdrag vecka 6 - sladdar

Veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen var att göra ordning bland sladdarna. Vi har sladdar på tre olika ställen. I ena korglådan i hallen har vi laddsladdar till mobiler, kamera och videokamera. I en korglåda på L:s rum har L sina sladdar till sin mobil och platta. I källaren har vi alla skarvsladdar, grenkontakter, kontakter, lampgrejer och andra elgrejer.
Vi rensade bara igenom lådan i källaren. Eftersom vi har LED lampor överallt så fungerade inte dimrarna och rörelsesensorn som vi hade sparat så dom rensade vi ut och la i elektronikåtervinningen. Där la vi även en sliten strömbrytare.
Jag lindade in alla skarvsladdar i tomma toarullar. Sen tog vi en låda till och la alla strömbrytare i. I den stängda glasslådan ligger alla stickproppar, kontakter och lampknappar som maken sparat. Vi böt även låda till en där allt fick plats på botten (nästan) för lättare översyn. Bokhyllan som står utanför matkällaren med en massa hundmat i sig ska ställas i hobbyrummet där stringhyllan satt. I den ska vi ställa färgburkar och sen ska lådan med elsaker in i den hyllan med. Nu står den på golvet.

Inga kommentarer: