Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 28 februari 2016

Uppdrag vecka 9 - rensa ett skåp i hallen

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen är att rensa ett skåp i hallen. Jag rensade igenom alla skåp i hallen förra veckan (ett försvann till och med helt ut) då jag inte kunde göra den veckans uppdrag och fick göra ett från min prioriteringslista istället. Så återigen blir det ett uppdrag från min prioriteringslista som börjar få slut på uppdrag. Får snart hitta på nya uppdrag.
Golvlisterna i L:s rum som fortfarande inte ligger där. Listerna är köpta men dom kommer aldrig på plats. Det är redan gjort av maken för flera veckor sedan.
Rensa bort leksaker som L är för stor för i hennes rum. Gjort två gånger till och med.
* Rensa upp i lekrummet och skaffa bättre förvaring för spel, maskeradkläder och lego. Idag tre olika, jag vill ha dom i samma. Redan gjort i och med att jag köpte en begagnad trofast och la uppe på den vi redan hade.
* Pappershögarna som maken lagt i baren och alla kartonger i lekrummet (samma rum).
Bastun som är ett förråd för alla saker som ska ut. Också gjort. Bastun är numera helt tom och förråd nr 4 är dessutom nästan helt borta.
* Alla skor i hallen. Gjorde förra veckan.
 L ville att vi skulle ta bort källaren och skaffa övervåning. Lite svårt om vi inte flyttar.
 S lista: * Köket. * Lilla toaletten. * Listerna i L:s rum. * Lekrummet. * Soffan och alla saker i vardagsrummet. Vi andra gillar soffan i vardagsrummet och just nu finns det varken ekonomi eller tid att göra om köket och lilla toaletten. Det kommer.
 Makens lista:
Rensa ut mer saker vi har alldeles för mycket saker.
Bli bättre på att plocka undan grejer.

Blir till att hitta på nya uppdrag eller tvinga maken till att ta tag i sina pappers och kartonghögar eller rensa igenom vardagsrummet igen eller ta bort förråd nummer 4 helt. Eller varför inte göra alla fyra. =)

Inga kommentarer: