Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 14 februari 2016

Uppdrag vecka 7 - sälj julklappar och annat du inte använder

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen var att rensa ut och sälja av julklappar och andra saker som man har och inte vill ha kvar. Vi (mest jag, makens entusiasm försvann efter ett litet tag) rensar och mest ger bort saker hela tiden. Mer än 6000 saker ut förra året och hittills i år har 1175 saker försvunnit ut. Utlistan imorgon är dessutom väldigt lång =). Det gör uppdraget lite för lätt och vanligt så jag gör ett av uppdragen från våran prioriteringslista istället. Första veckan av uppdragen skulle man göra en prioriteringslista och om det är något uppdrag man av något anledning inte kan göra så ska man göra en punkt från den listan istället. Tyvärr beroende på hur man ser det gick det inte så bra att göra något av dom uppdragen heller.

* Golvlisterna i L:s rum som fortfarande inte ligger där. Listerna är köpta men dom kommer aldrig på plats. Det är redan gjort av maken för flera veckor sedan.
* Rensa bort leksaker som L är för stor för i hennes rum. Redan gjort men jag gör det igen.
* Rensa upp i lekrummet och skaffa bättre förvaring för spel, maskeradkläder och lego. Idag tre olika, jag vill ha dom i samma. Redan gjort i och med att jag köpte en begagnad trofast och la uppe på den vi redan hade.
* Pappershögarna som maken lagt i baren och alla kartonger i lekrummet (samma rum).
* Bastun som är ett förråd för alla saker som ska ut. Också gjort. Bastun är numera helt tom och förråd nr 4 är dessutom nästan helt borta.
* Alla skor i hallen.
 L ville att vi skulle ta bort källaren och skaffa övervåning. Lite svårt om vi inte flyttar.
 S lista: * Köket. * Lilla toaletten. * Listerna i L:s rum. * Lekrummet. * Soffan och alla saker i vardagsrummet. Vi andra gillar soffan i vardagsrummet och just nu finns det varken ekonomi eller tid att göra om köket och lilla toaletten. Det kommer.
 Makens lista:
* Rensa ut mer saker vi har alldeles för mycket saker.
* Bli bättre på att plocka undan grejer.

Som det ser ut blir det maken som ska göra uppdraget den här veckan. L:s rum är genomrensat men bara för att jag ska få något att göra så kommer jag och L rensa igenom det igen. Resultat kommer på utlistan den 22 februari.

Inga kommentarer: