onsdag 1 augusti 2012

Veckans in:ut

Vardagsrumsbordet ser ut som ett loppisbord med allt som är ute som bytes, skänkes och säljes. Vissa saker är tingade men sen händer inget mer. Vissa saker är folk intresserade av men vill knappt betala något för dom och att jag ska leverera dom hem till dom. Kyrkans loppis har inte fått många besök så jag hoppas på - denna vecka. =)
Veckans in: 2 par piratbyxor till mig, en stekhäll, en ormkub, ett kompishalsband och 2 spel till L, 4 konserveringsburkar och 3 konserveringsflaskor.
In: 14 saker.
Veckans ut: Bortbytt: en pappersvedspress, tre glassformar, en stepupmaskin, 6 Macdonaldsglas och 8 grillspett. Slängt bort: 2 trasiga tallrikar, 6 gratisprover, 2 skedar, en vattenflaska och en sats med kalligrafipennor som inte går längre. Gett till Myrorna: ett madrassöverdrag. Lagt i loppislåda som en kompis som har loppis hemma för att tjäna pengar då hon inte får ersättning från f-kassan längre ska få: 4 skedar, en väska, en Hello Kitty mugg, en plånbok, 3 tröjor efter L och 2 buketter med sidenblommor.
Ut: 44 saker.
Skillnad: - 30 saker. =) Det lönar sig att rensa. =) Nu ska bara batteriet i kameran ladda klart så ska jag lägga ut fler saker att byta bort. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...