Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 25 augusti 2012

Godisfabrik =)

April, maj och junis julklapp är nu gjord till pappsen.
Dom vanliga brända mandlarna.
Trillingnötterna och hemgjord snickers. Snickers blev så mycket att jag sparade en kartong i frysen med. =)
Reklampausen för Gotterian gav ett stort lass godis. Det gillar jag och resten av familjen P. Gott godis. =) Jag kommer säkert att blogga om dom igen. Om inte annars för att delta i bloggtävlingen dom ska ha.
Dillen från ballkonglådan är inplockad och upphängd på tork för att täcka årets behov av dilldipp.
Skutt Kanin är helt förändrad efter att Mimmi dog. Hela torsdagen som var den dagen Mimmi dog låg Skutt på kökssoffan och ville ha uppmärksamhet hela tiden. Precis som hon kände på sig att det var något på gång. Mimmi var frisk hela tiden och somnade bara in så Mimmi själv visste nog inte om det. På kvällen efter att Mimmi dött skulle Skutt vara med och nosa på kartongen som Mimmi låg i och vara med tätt bredvid oss hela tiden. Igår satt Skutt kanin och tittade efter Mimmi och Mimmis bur hela dagen. Idag ligger Skutt i kökssoffan hela tiden igen och vill bli klappad hela tiden. Kan djur ha sorg??

2 kommentarer:

Nemi sa...

Ja det kan de såklart. Djur är intelligenta.

Ta hand om familjen och lilla kaninen nu.

Är skutt ensamt husdjur kvar (och fiskarna) nu när sköldisarna har flyttat? Han kanske tror att han också kommer förvinna.

PJAK sa...

Klart djur kan sörja, dock inte som vi människor........